Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


4.8.2015 |

Oui`n tunika

Meillä on uusi tuotemerkki Oui´. Se on saksalainen merkki, joka on hyvin naisellinen, keskihintainen työvaatemerkki aikuiselle naiselle. Heiltä löytyy myös kauniisti istuvat juhlamekot ja koot mitä heiltä myymme ovat 34-44, koot ovat normaaleja tai jopa reiluhkoja. Olemme keskittyneet heidän mallistoissaan neuleisiin, paitoihin ja mekkoihin.

Minulla on päälläni Oui´n musta tunika, jossa on valkoiset yksityiskohdat. Tunika on mukavan pitkä eli peittää sopivasti pepun. Yhdistin tunikan Macin mustiin Dream skinnyihin. Mustien skinnyjen koot täydentyvät tällä viikolla eli saamme kaikkia kokoja eri lahkeen mitoissa eli 30″, 32″ ja 34″. Iso huomautus pitkäsäärisille naisille: Nyt on tehty skinnystä myös pituus 34″, jota olemme pyytäneet valikoimiin jo vuoden!

Oui´tunika € 129,00 koot 34-42

Olemme erittäin innoissamme uudesta Oui`stä. Meille on tulossa vielä pari uutta tuotemerkkiä syksyn aikana, mutta maltetaan odottaa vielä hetki, lupaan ilmoittaa niistä ensimmäisenä teille!


10 kommenttia

 1. Doppwoman sanoo:

  Kyllä pystyy:) laitatko meiliä, kiitos. doppwoman@gmail.com

 2. Anonyymi sanoo:

  Hei, minäkin olisin halukas tilaamaan tunikan. Sopisi minusta hyvin syyskuun lopussa oleviin häihin, kun en ole mikään hame/mekko ihminen.
  Joko tätä pystyy tilamaan?

 3. Doppwoman sanoo:

  Kiitos Anu! Kyllä voi tilata. Teen siitä oman postauksen ihan lähipäivinä ja kerron asiasta enemmän!

 4. Doppwoman sanoo:

  Voi kiitos Sara S. 🙂 Aurinkoista viikkoa myös sinne Helsinkiin!

 5. Doppwoman sanoo:

  Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 6. -anu- sanoo:

  Ihana tuo tunika, se olisi juuri sopiva työvaatteeksi ja riittävän pitkä, mielenkiinnolla odotan, mitä muuta on tulossa 🙂 Onko teiltä mahdollisuutta tilata netin kautta, kun Vaasaan on vähän turhan pitkä matka?

 7. Sara S. sanoo:

  Kaunis tunika ja aivan ihastuttavat kuvat !

  Kivaa ja aurinkoista viikkoa sinne Vaasaan !

 8. Anonyymi sanoo:

  Kiitos perusteellisesta vastauksesta. Ja olen ihan varma että hyviä asukokonaisuuksia löytyisi eikä edes kovin kauaa menisi :). Tanskalainen tyyli on vuosikausia miellyttänyt silmää ja kaikkein ihanimmat mekot koskaan ovat juuri näiltä merkeiltä. Täytyy sovitella Inwearin mekkojakin uudelleen, aloin miettiä tuon mitoituksen muuttumista koska uudehko s-koon mekko jäi minulle nyt isoksi! Usein paidat ko. merkiltä ovat olleet hyviä mutta mekot kinnanneet lantiolta seuraavan koon ollessa sitten jo iso. Harmi kun netissä ei voi sovittaa – muuten tilaisin kauttasi näitä ihanuuksia. Vaikuttaa siltä että teillä on aika iso valikoima. Mutta jatkan kuolaamista :).-Susanna

 9. Doppwoman sanoo:

  Heippa Susanna ja kiitos viestistäsi.Kyllä, möimme Jackpottia 12 vuotta, olimme Suomen ensimmäinen konseptikauppa kyseiselle merkille. Jackpot kuului isoon tanskalaiseen vaateyritykseen,jotka omistivat esim. In Wearin, Part Twon, Tiger of Swedenin, Peakin jne. mutta tämä yritys halusi muuttaa konseptiaan ja myydä muutamia merkkejä pois, mm. Jackpotin. Jackpot myytiin tavarataloketjulle nimeltä Coop. Se on tanskalainen ja heillä on omia tavaratalojaan myös Ruotsissa ja Norjassa eli jakelu kuluttajille tapahtuu heidän oman Coopin kautta eli siksi Suomess eli ole jälleenmyyjää, koska meillä ei ole Coop ketjua. Jotkut asiakkaame ovat jääneet ikävöimään jackpottia, mutta ihan suotta! In Wearilla on koot ja mallistot muuttunuut huomattavasti muutamassa vuodessa, samoin Part Twolla. Ja toki se on liikkeestä ja ostajasta kiinni millaiset valikoimat liikkeissä on, koska mallistot ovat laajoja. Mutta rohkeasti kokeilemaan in Wearin mekkoja, istuvuudet ovat loistavat. Myymme heidän mekkojaan todella paljon ja asiakkaat ovat tyytyväisiä. Harmi kun et pääse minun stailattavaksi Vaasaan, löytäisin sinulle 100 % varmasti hyvät asukokonaisuudet:) Aurinkoisia päiviä!

 10. Anonyymi sanoo:

  Hei, myyt todella kauniita vaatteita-harmi kun en asu lähelläkään Vaasaa! Tanskalaismerkit PartTwo ja InWear ovat pitkään olleet suosikkejani kuin myös Jackpot…. mutta nyt raskauden ja imetyksen jälkeen viimeinen tuotemerkki on kadonnut koko Suomesta jonnekin vaikka nettisivuillaan ihan uutta mallistoa esittelevätkin. Osaatko sinä mahdollisesti kommentoida mitä on tapahtunut kun kuitenkin edustat näitä muita tanskalaisia 🙂 vai onko tämä merkki koskaan kuulunutkaan teidän valikoimiinne? Hoikalle mutta lanteikkaalle Jackpotin mekot ovat perinteisesti istuneet paremmin kuin Inwearin mekot joita saa sovitella enemmän. Vai onko Inwearkin mahdollisesti muuttanut mitoitustaan hieman väljemmäksi viimeisen vuoden-parin aikana? T. Susanna joka tässä kyselee elämän pieniä suuria asioita :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *