Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Flare jeans, hot or not?

Mitäs sanotte, levälahkeiset farkut, hot or not? Minun mielestäni hot!
Kävin ostamassa More&Moren ja Oui´n loppuvuoden 2015 mallistot ja kummallakin oli tarjota leveälahkeisia farkkuja. Niiden tuloa on enteilty jo hetki, mutta nyt ne sitten tulevat meidän edustamille merkeille. Vedin jalkaani nämä More&Moren farkut ja ne tuntuivat todella hyviltä päällä.

Leveä lahje tasapainottaa lantion ja reidet ja kun laitat jalkaasi vielä korkkarit ja lahje on tarpeeksi pitkä, niin sääret näyttävät todella sutjakkailta ja pitkiltä.
Skinnyjä emme unohda ja ne ovat vielä täysin muodissa, mutta olen tyytyväinen kun niiden rinnalle saimme vastakkaisen mallin. Uusi vaatii aina totuttelua, mutta uskon että tämä ei vaadi niin paljoa kuin skinnyihin totuttelu on monelle ollut, koska onhan näitä leveälahkeisia farkkuja ennenkin ollut.

Ilmoitan välittömästi, kun saamme ensimmäiset flare farkut liikkeeseemme, niin saatte tulla sovittelemaan niitä!

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Olen yrittänyt pitää boot-cut-farkkujani pari kertaa. Ostin ne vuosi sitten kesällä. Mutta ei kyllä millään meinaa olla mun juttuni… ehkä pikkuhiljaa … or not!

  2. Hei Ansku! useat asiat ovat aluksi not, mutta varsinkin kun katselee jotain vaatetta muiden päällä ensin, niin sitten rupeaa lämpenemään. Nämä tuovat taas kivasti vaihtelua pukeutumiseen! Koita vielä vaan..:)

  3. Kiitos Reetta:) Sama minulla, katsoin aluksi ette ei! mutta kun vedin jalkaani, niin imarteli kyllä jalkoja!

  4. Wau, näytät hyvältä, kuten aina!

    Nuo tuon malliset farkut ovat vielä vähän no no minulle, mutta äkkiäkös silmä tottuu. Sinulla näyttää kyllä hyvältä.