Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Beiget & harmaat asuyhdistelmät

On kivaa, kun nykyään on myös vaaleita sävyjä saataville syksyksi. Muutamia vuosia sitten syysmallistot olivat pelkkää mustaa ja harmaata. Ihan selvästi tummansinisen myötä rupesivat myös vaaleat sävyt saapumaan syysmallistoihin. Viime talven suuri hitti olikin vaaleat viskoosi- ja silkkipaidat.

 

In Wear paita € 89,95 koot 34-44 Huivi € 54,00

Muutama väriyhdistelmä on, mitä vierastetaan eli yksi on mustan ja tummansinisen yhdistämistä keskenään ja toinen on harmaan ja beigen yhdistämistä keskenään. Itse pidän erityisesti harmaan ja beigen yhdistämisestä keskenään, koska se näyttää raikkaalta ja hienostuneelta.

 

In Wear paita € 99,95 koot 34-44 Mac Luxury housut € 139,95 koot 00-42

Mac on kehittänyt tälle syksylle uuden housulaadun, joka on 86 % polyamidia ja 14 % stretchiä eli ne ovat nämä housut, jotka tyttärelläni on jalassa. Materiaali on ihan uskomattoman ihanan tuntuista ja hieman paksumpaa kuin normaalit legginsit. Tätä laatua tullaan tekemään useassa eri housumallisssa. Tästä Dream Luxury housusta löytyy myös musta. Laatu on venyvää eli sovita yhtä kokoa pienemmät housut kuin normaalisti käytät.

 

Soaked In Luxury neuletakki € 94,95 koot xs/s ja m/l

Tämä In Wearin valkoinen ja pitkä viskoosipaita on tyylikäs ja ajaton valinta moneen. Se sopii kaikkien kapeiden housujen yläosaksi ja peittää reilusti pepun. Sen päälle voi pukea joko lyhkäisen neuleen eli paidan helmat liehuavat alta tai pidemmän, kuten tämä Soaked In Luxuryn neuletakin.

 

Syksy on pullollaan paksuja ja muhkeita neuletakkeja. Meiltä löytyy vastaavia neuletakkeja myös In Wearin ja Part Twon mallistoista. Koska neuletakeissa on villaa, niin ethän pese niitä turhaan. Vie neuleet ulos tuulettumaan, koska se riittää pitämäään ne puhtaina ja raikkaina. Pidä mielessä, että villa ja vesi eivät ole kavereita.

 

Soaked In Luxuryn neuletakki on loistavan mittainen ja siinä on kivat taskut edessä. Tätä neuletakkia löytyy myös mustana. Tällainen pehmoinen neuletakki on syksyn MUST hankinta jokaisen naisen vaatekaappiin.

 

In Wear patios € 89,95 koot 34-44 Viitta € 129,00 villa 100 %

Minähän rakastan kauluspaitoja, koska kaulus on niin pukeva. Tässä In Wearin paidassa on kauniit syksyn raidat ja se sopii yhtä hyvin myös mustan housun tai hameen pariksi. Tämä paita on 100% viskoosia. Otathan huomioon ostaessasi viskoosi/silkkipaitoja, että ne saattavat hieman, n. 5 %, kutistua pesussa. On tärkeää, että venytät viskoosipaitaa kun otat sen pesukoneesta ja saat sen vielä venymään kun silität sen kuumalla höyryllä.

 

Tässä näette vielä paremmin Macin housujen mallin. Eli siinä on vetoketjut edessä ja housun sivussa on piilovetoketju. Lahkeiden takana on vetoketjut ja lahkeen mitta on vakio eli se loppuu nilkkaan.
Minä pidän etuprässeistä, koska ne kaventavat reiden eli älkää naiset karsastako etuprässejä.

 

Ilmojen hieman viiletessä, on mukava heittää viitta harteille. Sehän on usein tyylikkäämpi valinta kuin takki ja sopii esim. mekon päälle loistavasti, jos on menossa vaikkapa syyshäihin.
Saimme useita erilaisia viittoja, jopa sellaisia missä on lampaankarvaa kauluksessa.

 

Pidätkö sinä beigen ja harmaan yhdistelmästä? Ja onnea In Wear neuletakki arvonnan voittajalle, Tiina H!

TallennaTallenna

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

  1. Hei Jessica! Kiitos ihanasta viestistä:) kiva, tule käymään kun tulet Vaasaan. Tämä syysmallisto näyttää taas niin hyvältä! Jep, odotetaan turkkeja, tulevat syys-lokakuun vaihteessa. Samoin aurinkoista loppukesää Helsinkiin!

  2. En meinannut millään saada nukuttua ja päädyin tänne inspiroitumaan, sinulla on vaan niin mahtava tyyli! <3 odotan jo innolla ensi kertaa kun tulen Vaasaan ja pääsen Doppissa käymään 😉 muistin juuri, että meillä oli puhetta siitä ihanasta faux fur takista, jee! Olen jo aivan innoissani syksyn muodista. Suosittelit In wearin kauluspaitaa aikaisemmassa postauksessa, minulla onkin ollut hakusessa hyvin istuvaa valkoista kauluspaitaa. Oli hauska nähdä pitkästä aikaa Roxetten keikalla, ihanaa loppukesää sinne! Teljänneito Citylife Jessica

  3. Mahtavaa kun voitit! Minulla on kaksi kokoa sinulle sivussa, niin saat sovittaa kumpiko on parempi koko. Ruskeaa ja mustaa yhdistetään Suomessa yhteen ja kyllähän ne keskenään käyvätkin. Nähdään!

  4. Kiitos Kata itsellesi upeasta villatakista! Olen niin onnellinen voitosta! Tulen käväisemään lähipäivinä ja saatanpa ostaa villatakin seuraksi esim. sen ihanan huivin, joka Marjukalla kaulassaan tuon villatakin seurana arvontapostauksessa ?.

    Mielestäni beige ja harmaa yhdessä luo hienostuneen ja tyylikkään vaikutelman. Usein ne värit yhdistävä on varma ja klassinen pukeutuja. Italiassa tätä yhdistelmää näkee paljon, samoin mustan ja sinisen yhdistelmää, puhumattakaan sinisestä ja ruskeasta. Italialainen kollegani, erittäin tyylitietoinen ja hyvin pukeutuva nainen, oli sen sijaan kauhistunut mustan ja ruskean yhdistelmästä. Hänen mukaansa näitä värejä ei kertakaikkiaan voi pitää yhdessä. Minun silmääni tämäkin yhdistelmä kyllä miellyttää.

    T. Tiina

  5. Hei! Soaked In Luxuryn neuletakki on 15 % villaa, 19 % mohairia, 23 % polyamidia, 42 % akryliä ja 1 % stretchiä.