Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Naisten golfilta ja arvontamuistutus

Tuulanneli kysyi minulta pari viikko sitten, että haluanko tulla sponsoriksi Vaasan golfnaisten keskiviikkokisaan, koska hän toimi kisassa illan emäntänä. Kiva juttu, tulen mielelläni. Niinpä suuntasin kulkuni viime keskiviikkona klo. 17.00 vaasan golfkentälle.

Eli kyseessä oli naisten jokaviikkoinen golfkisa. Lähtijöitä oli 19 naista ja lähetimme heidät matkaan kahden tai kolmen pelaajan seurueissa. Naiset pelasivat 9 reikää ja kierros kesti vajaat kaksi tuntia. Vaasan Golfkentällä on kolme rataa eli yhteensä 27 reikää, joten Vaasassa on hyvät puitteet tämän lajin harrastajille. Vaasan kenttä on kuulemma yksi Suomen ensimmäisiä golfkenttiä.

Tässä talossa on Golfkauppa

Omaa golftaustaani voin valaista senverran, että suoritimme koko perhe greencardit vuonna 2001. Lapset pelasivat par 3:sia ja minä ja mieheni pelasimme muutaman vuoden. Asia, joka minulla tuli vastaan tässä lajissa oli ajan puute. Vaateliike oli nuori, työajat pitkiä ja samoin lapset olivat pieniä. Kun olin kentällä, niin podin huonoa omatuntoa, jos lapset olivat kotona ja työt painoivat päälle ja oli kiire huvilalle, joten päätin että pidän taukoa. Tauko on venähtänyt ja golf on ollut mielessäni aina joskus. Ostin jopa uuden mailankin tänä kesänä, mutta se on vielä korkkaamaton. Haluan harrastusta joskus jatkaa, koska siinä tulee käveltyä, oltua ulkona, se pitää kropan vetreänä ja tapaa mukavia ihmisiä. Mutta sille on annettava aikaa ja juuri nyt se tuntuu hieman haasteelliselta.

Teimme naisille goodie bagit ja palkitsin voittajan lahjakortilla liikkeeseen sekä annoin kannustinpalkinnoksi myös lahjakortin liikkeeseen, mutta hieman pienemmän summan.

Pelin jälkeen pelaajat joivat kahvit ja nauttivat voisilmäpullat. Hienoja tuloksia naiset olivat pelanneet. Vaasassa on hyviä naisgolffareita ja aktiivinen naistoimikunta ja se mikä minusta oli hienoa, niin naiset kehuivat toistensa lyöntejä ja pelituloksia. Tuollaisesta toiminnasta minä pidän!

Ilta oli ohi 21.00. Oli ihana olla ulkona koko ilta ja sää oli suosiollinen. Kiitos kun sain olla mukana ja hyviä pelihetkiä Vaasan naisgolffareille, kyllä minäkin liityn joukkoonne joku päivä.

ps.

Muistathan osallistua tämän In Wear neuletakin arvontaan! Pääset arvontaan seuraavasta linkistä ja arvonta on voimassa tämän päivän iltapäivään asti klo. 16.00 asti. Onnea arvontaan!

Arvonta–> http://fabfortysomething.blogspot.fi/2015/08/neulearvonta-ja-kuulumisia.html

TallennaTallenna

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Hieno glof-kenttä – olimme tänä kesänä pelailemassa siellä 🙂 Pitää varmasti tulla uudelleenkin ja tietenkin Doppwomaniin shoppailemaan 🙂