Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Käyttökelpoinen In Wearin neulesetti

Muistatteko, kun äidillänne ja kenties itsellänne myös oli neulehameita ja saman sarjan neulepaitoja tai neuletakkeja? Minä muistan hyvinkin. Äidilläni oli tapana käyttää neulesettiä ja valkoista rusettipaitaa siellä alla. Korkkarit jalassa hän lähti töihin ja oli aina viimeisen päälle pukeutunut, hiukset tupeerattuina ja meikit kasvoilla. Vieläkin, 78-vuotiaana hän on tarkka hiuksistaan ja meikkaa  päivittäin.

 

In Wearin tummansiniseen neuloshameeseen kuuluu kaksi eriväristä yläosaa. Tässä on raitanen yläosa, jossa on musta/tummansiniset paksut raidat.
Neulepaita on suoranmallinen ja hieman väljä eli peittää vatsankohdan ja ulottuu lantiolle.
Neulesetti on 88 % viskoosia ja 12 % stretchiä.

 

Tässä kuvassa neulesetti näyttää jopa kokomekolta. Hameen mitta on loistava eli hameen helmat pitenevät nyt syksyä kohden. Hame on hieman pyöristetty lantion kohdalta eli se ei ole lantiosta liian tiukka vaan laskeutuu kauniisti.
Tähän settiin yhdistin hopeiset korut, Wolfordin 9 den Luxe sukkahousut ja mustat korkkarit.

 

Tässä sama neule, mutta tummansinisenä eli samanvärisenä kuin hame. Tummansiniseen asuun yhdistin kullanväriset pitkät helmet ja käsikorun sekä nudet korkkarit.
Nämä helmet ovat lähes 10 vuotta vanhat More&Moren helmet. Aina kun otan ne esille tai laitan ne näyteikkunaan nukeille, niin niistä kysellään. Vinkkinä teille, jos löydätte jotain joka on teidän tyylinen tai värinen kiva, pieni juttu, niin ostakaa se, vaikka ette tiedä sille juuri silloin käyttötarkoitusta. Minä teen aina niin, esimerkkinä nämä helmet, koska joskus ne voivat pelastaa asun tai sopia napakymppinä johonkin tilaisuuteen. Ei, näitä en myy…

In Wear neulehame € 89,95 koot xs-xxl neulepaita € 119,95 koot xs-xl

Kummatkin, sekä ylä-että alaosa on helppo yhdistää myös erikseen. Neulepaita käy hyvin housujen kaveriksi ja hameeseen voit yhdistää tilanteen mukaan paitiksen, löysähkön viskoosipaidan, neuletakin, poolon tai ihan minkä yläosan tahansa.

TallennaTallenna

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Kaunis asu…suorastaan ylellisen näköinen. Johtunee laadukkaasta materiaalista. Hyvin valittu kuvauspaikka…lempeät loppukesän sävyt.