Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Miehekäs täsmäisku

Lähdin yksi aamu täsmäiskulle Aventura Malliin, joka sijaitsee puolen tunnin ajomatkan päässä Fort Lauderdalesta etelään eli Miamiin päin. Lähdin yksin, koska tiesin tarkalleen mitä lähdin hakemaan ja suoriutuisin nopeiten reissusta yksin. Tytär oli laittanut kuvat mitä hän haluaisi ja pojilla ei ollut toivomuksia, mutta heille on helppo ostaa, koska ovat ihan samankokoisia eli voin ostaa esim. kaksi erilaista paitaa ja molemmat kokoa m. Mies oli hieman huolissaan, etten aja kolaria tai että muuten vaan selviän, mutta ei hätää, I´m a big girl!

Hyppäsin autonrattiin, laitoin musiikin täysille ja lähdin suunnistamaan kohti tuliaisia. Reittihän oli helppo, samaa tietä sain ajaa perille asti. Liikenne on reipasta, mutta kaistoja on viisi yhteensuuntaan, joten ajaminen on helppoa. Olen ajanut autoa mm. Pariisissa Riemukaaren ympäri, New Yorkissa 5th Avenuella ja monessa muussakin paikassa, koska yleensä minä ajan autoa ja mies lukee karttaa niin perhesopu säilyy paremmin.

 

Sain suoritettua tuliaisten oston kahdessa tunnissa ja kävin ainoastaan niissä liikkeissä, missä tiesin hakemani tavaroiden olevan. Matka meni loistavasti, kaksi kertaa sain räikkää ja kerran ajoin vastaantulijan kaistalla, mutta vain parkkipaikalla. Älkää saako väärää käsitystä ajotaidoistani tämän perusteella, sillä voin todeta olevani hyvä autokuski. Sain ajokortin samana päivänä kun täytin 18 vuotta ja montaa päivää ei sen jälkeen ole ollut, että en olisi autoa ajanut. Täällähän räikän saaminen ei aina tarkoita että teet jotain väärin, vaan se voi tulla myös varoituksena esim. parkkipaikalla kun peruutat ulos ruudusta niin takana oleva voi ilmoittaa, että hän odottaa siinä paikkaasi. Alkuaikoina kun sain räikkää, niin hermostuin, koska suomalaiseen ajokulttuuriin ei kuulu, että räikkää annetaan helposti. Nyt olen siihen jo tottunut ja herkästi itsekin sitä räikkää painelen. Siis vaan Floridassa, en Suomessa.

Meidän vuokra-auto oli hauska. Jos ajoin liian lähelle edessä olevaa autoa, niin se rummutti peppuun ja välkytti punaisia valoja koetauluun. Se tarkisti, että pysyn liikenteessä valppaana.

Tällaisella outfitillä olin liikenteessä. Minulla oli Part Twon pellavashortsit ja In Wearin valkoinen kauluspaita sekä beiget wedget ja laukku. Kuten olen ennenkin maininnut, en ole shortsinaisia, koska tunnen itseni miehekkääksi ne päällä, enkä pidä miehekkäistä vaatteista, asusteista tai koruista.
Mutta viihdyin näissä shortseissä yllättävän hyvin, ehkä se johtui niiden sopivasta pituudesta ja siitä, että ne olivat kuin hame. Käytätkö sinä mielelläsi kesällä shortseja?

In Wear paitapusero € 69,95 Part Two shortsit (€79,95) € 55,95

Huomenna alkaa Doppwomanin kesäale -30%. Palvelemme 10-19. Tervetuloa tekemään löytöjä!

TallennaTallenna

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

8 kommenttia

  1. Ihana postaus, niin siitä kuulsi energisyytesi ja positiivisuutesi läpi! Kaunis asu – mä taas tykkään shortseista kovasti, ja just tuollaisista rennoista. Oih, kaipaan Amerikan "mooleja", niissä sai kulumaan vaikka päivän!

  2. Tyylikäs nainen siellä liikenteessä. Kun saa räikkää, niin kannattaa vain naiselliseen tapaan heiluttaa hymyillen kättään (ikään kuin ei ymmärtäisi tehneensä mitään sellaista, mikä antaisi aihetta tuolle räikän soittamiselle).

  3. Kaikista postauksista päätellen, teillä on ollut varsin onnistunut Miami -reissu:) Minä olen kyllä shortsi-ihminen kesäisin, en varmasti edes pärjäisi ilman niitä! Mukavaa sunnuntai-illan jatkoa:)