Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Alekatsaus -30%

Part Twon vaaleansininen pellavatunika (99,95) nyt € 69,95 Sandwichin_roosa paita (89,95) nyt € 62,95
Valkoinen In Wearin farkkutakki on must! (119,95) nyt € 83,95 Part Twon tunika (89,95) nyt € 62,95

Maanantain kesäale alkoi ripeästi. Ohessa hieman yleiskatsausta liikkeestä.
Tarjontaa on kattavasti, mutta toki suurimmasta osasta tuotteita löytyy ainoastaan hajakoot.

Macin farkuista löytyy muutamia kokoja ja eri pesuja, More&Morelta löytyy hyviä yläosia, Jumperfabrikenilta muutamia mekkoja ja samoin Soaked In Luxuryltä löytyy mekkoja ja yläosia.
Mustavalkoisia trikoomekkoja ja tunikoita löytyy, samoin pellavamekkoja esim. Eltonin rosa mekko, joka istuu kauniisti. In Wearin raitapaitoja löytyy myös 3/4 osa hihoilla samoin Part twoltä löytyy chinoja.
Part two pellavatunikoita ja pellavamekkoja löytyy vaaleansinisinä, pellavanvärisininä ja valkoisina. Samoin mustia ja harmaita trikoomekkoja löytyy maximekkoina ja polvimittaisina. Vielä on kauniita t-paitoja jäljellä useissa eri väreissä ja kuoseissa. Myös Ajlajkin tunikoita ja paitoja löytyy useita erivärejä.
Loput Caloun puukkarien hajakoot myydään nyt -30% alennuksella. Eli jos sinulla on 36 tai 40-41 jalka, niin niitä löytyy. Oranssista ja ruskeasta mallista löytyy myös koot 37 ja 39.
In Wear kesäkassi (54,95) nyt € 38,45
Muutama In Wearin ja Sandwichin kesäkassi odottaa uutta omistajaansa.
Tervetuloa tekemään hyviä löytöjä! Palvelemme arkisin 10-19 ja lauantaisin 10-15.
Meillä ei ole nettikauppaa, mutta lähetämme tuotteita viikottain ympäri Suomea. Nyt aleaikana emme valitettavasti ehdi, henkilökunnan kesälomien takia, lähettämään tavaraa. Mutta elokuun alusta, kun elämä liikkeessä normalisoituu, niin silloin posti taas kulkee.

 

TallennaTallenna

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia