Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


25.6.2015 |

Vähempi on enempi

Ihastuin tähän okran väriin niin, että jouduimme ostamaan sen värisen nojatuolin.
Värihän ei ole vaatetuksessa yleinen, muutakuin miesten chinoissa olen nähnyt tätä väriä, mutta sisustuksessa hyvinkin yleinen.

 

Pidän beigen eri sävyistä, puusta ja okrasta sisustuksessa. Olemme sisustaneet hyvinkin pelkistetysti viimeiset 15 vuotta, mutta Espoossa asuessamme eli 90-luvulla sisustin kotimme puulla, okralla ja terran eri sävyillä. Nyt herättelin henkiin näitä värisävyjä taas ja ne tuntuivat kodikkailta ja sopivat Floridan henkeen loistavasti.

Kaivelin hieman korulipastani, koska muistin, että meillä oli viime kesänä Korukolmiolta näitä okran värisiä puuhelmiä. Pidän väripilkun yhdistämistä asukokonaisuuksiin, mutta väriä ei saa olla liikaa, yksi yksityiskohta riittää. Se voi olla koru, vyö, laukku, kengät, kukka rinnassa, hiuksissa tai ranteessa tai pelkästään näyttävä huulipuna tai kynsilakka. Less is more.

Stylesnobin balleriinoja löytyy yksi kpl kokoa 41 ja hinta nyt € 76,30 (109,00)

Minähän ostin myös näitä tummansinisiä muovilaseja, joten halusin heti kokeilla niitä ja Part Twon raitamekko sopikin hyvin niiden fiilikseen. Minua hieman mietitytti aluksi mekon helman mitta, koska en ole niin pitkä. Parhaiten mekon kanssa minun pituudelleni olisi sopinut esim. beiget korokepohjasandaalit. Olimme lähdössä kuitenkin pyöräilemään, niin halusin laittaa jalkaani Stylesnobin balleriinat.

Mekossa on edullinen kuvio vartalolle eli raidat menevät alaspäin, joten se kuvio kaventaa vartalon.
Mekossa on myös ohut kuminauha vyötäröllä ja sillä vartalo saa raamit.

 

Tästä kuosista löytyy myös hame, joka on saman mittainen kun tämä mekko. Hameeseen olemme yhdistäneet vaalean pellava t-paidan. Mekosta ja hameesta löytyy vielä muutamia kokoja ja mekon hinta on € 54,95 (79,95) ja hameen hinta on € 48,95 (69,95).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *