Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Juhannusasuni kombot

In Wear tunika € 89,95 Mac farkut € 99,95

Juhannukseksi ei ole ainakaan tänne Länsi-Suomeen luvattu helteitä. Vaikka keli olisi mikä tahansa, huvilalle on Juhannuksena mentävä. Ja kuten sanonta ”Jos on kylmä, niin on ainoastaan huonosti pukeutunut” pätee usein itseeni, mutta tänä Juhannuksena en aio palella.
Tässä on minun Juhannusasu. Macin valkoiset skinnyt, jotka jättävät nilkat paljaiksi. Nilkkoihin ruiskautan hyttysmyrkkyä. Valkoiset Ked´sin tennarit ja jos sataa, niin vedän kumpparit jalkaan, koska ruoho on märkää. Yläosaksi puen In Wearin tunikan, jossa on pyöristetty helma ja nauha vyötäröllä.

In Wear neuletakki € 99,95 In Wear huivi € 26,95

Mikäli en tarkene pelkällä tunikalla, niin puen In Wearin tummansinisen neuletakin sen päälle.
Kaulaan laitan In Wearin huivin ja Panamahatun päähän, niin hiukset eivät tuulessa takkuunnu eivätkä hyttyset pistä päähän.

Part Twon kevytuntuvatakki € 129,95

Jos neuletakki ei ole tarpeeksi lämmin, niin kevytuntuvatakki pelastaa päivän. Pidän kerrospukeutumisesta, koska vaatetta on helppo lisätä tai ottaa pois, riippuen säästä ja siitä onko ulkona vai sisällä.

Part Two poncho € 89,95

Kaikista mieluiten olisin pelkällä tunikalla, jopa sääret paljaina, mutta uskon, että se ei tule tapahtumaan. Valkoiseen Part Twon ponchoon on ihana kääriytyä takkatulen ääreen. Onko sinulla jo Juhannusasu valittuna?

TallennaTallenna

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Hei! Tyylikkäitä asuja sekä lomamatkaltasi että juhannusasusuunnitelmastasi. Ja vielä asujakin kauniimpana on iloinen, luonnollinen hymysi ja "poseeraamattomuutesi". Jälleen kerran nautin kirjoituksistasi ja kuvistasi, joissa on sisältöä, ideaa eikä pisaraakaan itsensä korostamista. Mukavasti taas havainnoillistit alan ammattilaisena, miten voi kerrospukeutua elegantisti, näyttämättä topatulta Muumimammalta 🙂 Oikein rentouttavaa juhannusta! Terv. Anna Asiallinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *