Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


10.6.2015 |

Cheesecake to go

Sandwich_ mekko € 69,95 (myös sinisenä) ja huivi € 22,00

Eräs ilta Fort Lauderdalessa, kun sokerihammasta rupesi kolottamaan, hyppäsimme pyörien selkään ja pyöräilimme Las Olas Boulevardille, The Cheesecake Factoryyn, hakemaan palat legendaarista kakkua.
Minulla oli valmiiksi päälläni sandwichin trikoinen maximekko, kun olimme olleet aikaisemmin päivällä naapurissa kylässä. Laitoin kaulaani ohuen huivin, koska tämä mekko on liian avonainen eli joudun hieman pienentämään olkasaumoja. Mekko oli hieman sisäänotettu vyötärön kohdalta ja sopivan mittainen eli loppuu nilkkaan mikä tekee mekosta rennomman kuin täyspitkä. Ohutta huivia voi pitää vaikka onkin kuuma ja minusta huivi kaulassa näyttää kivalta, kun käsivarret ovat paljaat.
Nämä Tommy Bahaman läpykät ovat siitä kivat, kun niissä on noin 4 cm korkea pohja. Muutenhan läpykät ovat niin littania.

Ehdotin miehelle yhden kakkupalan ostamista ja jakamista, mutta ei toivoakaan. Hän haluaa oman palan. Ehdotin myös niiden jakamista puoliksi, että voisimme maistella kumpiakin kakkuja, mutta ei, hän syö omansa.
Kuvassa on Godiva Chocolate Cheesecake ja Mousse Chocolate Cheesecake. Kun olin lukenut listan läpi, niin kysyin mieheltäni, että arvaa minkä aion ottaa? otat Moussen, hän sanoi. Oikein arvattu, mutta hänen kakkuaan en osaa arvata, koska hän voi ottaa marja, hedelmä- tai suklaakakun…Itse otan aina suklaata, jos sitä on tarjolla. Ihanan makuisia kakkuja ja sokerihammas sai lääkkeensä.

TallennaTallenna


4 kommenttia

 1. Doppwoman sanoo:

  Kiitos Ansku! Ne on tosi hyvät, ehkäpä Suomestakin löytyy vastaavia.

 2. Ansku sanoo:

  Ihana asu. Ja noi läpykkäät ottaisin heti, jos mahdollista !

 3. Doppwoman sanoo:

  Kiitos Leena:) näin on, että voisi olla erikokoisia annoksia! Aurinkoista vkl!

 4. Leena sanoo:

  Tosi kiva asu. Hankin itse juuri saman mustan maxin. Kakkupalojen kanssa on aina sama ongelma. Pitäisi olla naisille ja miehille omat koot :)!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *