Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Kaipaatko hyvinistuvaa boleroa?

More&More bolero € 45,95 koot 34-42

Saimme toukokuun lopussa tätä loistavaa More&Moren boleroa beigenä. Ne myytiin loppuun reilussa päivässä ja tilasinkin niitä heti lisää, koska tämä väri on todella hyvä ja se on helppo yhdistää kaikkeen.
Eilen saimme uuden lähetyksen tätä beige väriä, joten jos sinulla on tarvetta tällaiselle bolerolle, niin tule sovittamaan. Boleroa löytyy vielä muutama valkoinen, roosa, aprikoosi, kirkkaansininen ja musta.

 

Ajlajk toppi € 54,00 koot s-l

Ajlajkilla on kivoja toppeja ja erityisesti tämä toppi on ollut monen makuun. Toppi on hieman pidempi eli se ylettyy pepun alle ja se on myös hieman alaspäin levenevä. Toppi sopii hyvin skinnyjen kanssa ja topista löytyy myös valkoinen sekä beige. Kyseisiä Macin housuja, jotka minulla on jalassa, saimme lisää sinisenä farkkuna. Palvelemme tänään 10-15. Tervetuloa!

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Kiitos:) yritän tuoda lämmön mukanani Suomeen! Ja tuo bolero on kyllä uskomattoman kätevä ja kaunis. Hyvää viikonloppua sinulle!

  2. Floridan matka postaukset olivat tosi kivoja! Kumpa saataisiin tuo rentouttava lämpö jo tänne meillekkin.
    More&more bolero on juuri se vaate, jota olen jo aiemmistakin kuvistasi eniten ihaillut. Olet näyttänyt hyvin,miten monenlaisten asujen kanssa se sopii.
    T. Lea