Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


9.6.2015 |

33 Celsiusta eli 92 Fahrenheitia

Lähdimme aamulla auringon noustessa kevyelle pyörälenkille. Jos jotain ulkourheilua haluaa tähän aikaan vuodesta Floridassa harrastaa, niin se on hyvä tehdä heti aamusta, koska päivällä asteet kohoavat jopa 33 paikkeille.

Aamuisen lenkin vedin Jumperfabrikenin hihattomassa raitamekossa, Niken lenkkarit jalassa. Jos lenkki olisi ollut tarkoitus vetää ”urheilumaisesti” olisi mekko ja olkihattu vaihtuneet shortseihin ja lippikseen. Mutta näin tänä aamuna. Vaikka lenkki oli leppoisa, niin jano tuli äkkiä, koska asteet hipoivat jo reilusti yli 20 asetta ja ilma on kostea.
Pidän mekon taskuista
Jumperfabriken mekko € 140,00

Mekko soveltuu toki moneen muuhunkin, kuin pyöräilyyn. Se sopii hyvin kesämekoksi tai skinnyjen kanssa käytettäväksi tunikana. Niin aion sen Suomessa Juhannuksena yhdistääkin, jos lämpötilat eivät ylety lähemmäs 30 astetta ja tähän päälle vetäisen vielä Part Twon tikkitakin.


2 kommenttia

  1. Doppwoman sanoo:

    Kiitos Mia:)

  2. Onpa kiva tuo mekko! 🙂 Ja upeita kuvia muutenkin! Ihanat on maisemat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *