Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Mizner Park

Mizner Park sijaitsee Boca Ratonissa, Floridassa. Keskellä katua on kaunis, leveä puisto ja sen molemmilla puolilla on kauppoja, kahviloita ja ravintoloita ja kadun päässä on ulkoilmateatteri.
Floridassa käydessäni haluan käydä kyseisessä paikassa, koska siellä on pari kivaa kauppaa, jotka houkuttelevat minut sinne.

Yksi on Le Macarons, josta poimin muutamia tuoreita macaroneja kotiin vietäviksi. Meidän miehet eivät ymmärrä näiden päälle, mutta me naiset pidämme näistä. Mieheni ihmetteli, miksi haluan viedä makaronia tuliaisena, mutta asia selvisi liikkeen ovella.

 

Sandwich mekko € 79,95 koot xs-xxl

Puin päälleni sandwichin hellemekon, jossa sininen väri on loistava. Pääntie on syvään uurrettu ja laitoin helmiä kaulaan, koska en ole tottunut näin syvään kaula-aukkoon eli helmet hieman täyttävät paljasta ihoa. Ostin edellisellä matkallani Aldosta nämä beiget wedget ja tarvitsen välttämättä vastaavat mustana ja aionkin poiketakin näitä etsimään.

 

Suurin syy, miksi haluan Mizner Parkiin, on tämä kauppa eli Z Gallerie. Lähdin etsimään sinisiä ja beigejä tyynyjä pellavasohvalle, mutta tällä kertaa niitä ei löytynyt eli jouduin lähtemään kaupasta tyhjin käsin. Saan mieheni aina mukaan sisustuskauppoihin, koska hänkin pitää sisustamisesta, jopa ehkä enemmän kuin minä.

 

Lounaan nautimme Italialaisessa ravintola Villagiossa. Söin Caesarsalaatin ravuilla ja yleensä minulla iskee annoskateus, kun katson mieheni annosta ja vierailen haarukalla hänen annoksessaan, josta saankin pyyhkeitä…tyttäreni kanssa pidämme annosten jakamisesta, mutta perheen miesten kanssa tämä ei tule kysymykseenkään.

 

Sur La Table on keittötarvike kauppa, jossa myydään kaikkia ruoanlaittoon tarvittavia välineitä ja asiastoja. Ostin ulkokäyttöön muovisia laseja, kulhoja ja tarjottimia sekä punaisen Kitchen Aid vedenkeittimen.

Yksi aamupäivä vierähti nopeasti ja Sandwichin mekko toimi shoppailumekkona loistavasti, koska se on ohut ja kevyt, mutta tarpeeksi siisti.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

  1. Pidän myös Bed, Bath and Beyond kaupasta, siellä vierähtää tovi. Ostin sieltä tällä reissulla ihanan paksuja kylpypyyhkeitä ja väreissä on mistä valita. Hyvää vkl!

  2. Mekko on todella kaunis ja muutenkin kokonaisuus ihana. Mistä laukkusi on?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *