Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Yhden mekon tarina

Jos minun pitäisi valita vain yksi mekko kesäksi, niin se olisi tämä Jumper Fabrikenin musta mekko valkoisilla yksityiskohdilla. Mekko on ylhäältä vartalonmyötäinen, siinä on pienet holkkihihat ja helmaosa on hieman alaspäin levenevä ja ylettyy juuri polven alle. Mekko on puuvillastretchiä, pesu 30 astetta. Alla olevista kuvista näet ideoita, miten yhdistelisin mekon eri tilanteisiin.
Jumperfabriken mekko € 120,00

Olen lähdössä lastemme serkun rippijuhliin. Koska olen menossa kirkkoon, niin otan huivin harteille, koska kirkkoon emme mene olkapäät ja käsivarret paljaina. Mustat korkkarit, helmikorut ja musta pieni laukku kruunaavat asukokonaisuuden.

Sain kutsun ystäviemme tyttären ylioppilasjuhliin. Koska sää sattuu olemaan aivan upea, ajattelin lähteä juhliin ilman huivia tai jakkua, mutta otan väripilkuksi mukaan Furlan punaisen pikkulaukun ja ranteeseeni laitan ystävänpäiväjuhliin ostamani Furlan rannekorun, jossa on samanvärinen punainen nahkaranneke kuin laukussa. Huuliin laitan samansävyisen punaisen huulipunan, Lancome nro. 160.
Pellavahuivi € 29,00  Calou Blanca € 139,00
Kerran kesässä on mukava käydä Suomenlinnassa. Koska tänään kävelen paljon, niin laitan jalkaani Caloun luottopuukkarit, niillä jaksan kävellä koko päivän ja ne ovat tukevat jalassa myös mukulakivillä. Kietaisen kaulaani mustan pellavahuivin ja puen päälleni roosan neuletakin, koska laivalla usein tuulee. Crossbodybag on kätevä ja sinne mahtuu kaikki tarvitsemani tavarat eli lompakko, kännykkä, aurinkolasikotelo ja vesipullo.

 

In Wear neuletakki € 69,95 Stylesnob balleriinat € 109,00
Vapaapäivänä lähden hoitelemaan asioita kaupungille ja laitan jalkaani Stylesnobin balleriinat. Ajattelin nauttia lounaan ulkona terassilla, joten laitoin päälleni vielä neuletakin. Sama roosa neuletakki käy myös tähän tarkoitukseen, mutta suosikkini on In wearin klassikkoneuletakki. Laukku käsivarrelle ja menoksi.
More&More bolero € 45,95

Koska ilta tulee olemaan upea, niin lähden pyörällä terassille iltapalalle. Otan More&Moren boleron päälleni, kun ilta Suomessa viilenee yleensä aina ja jalkaani laitan edelleen Caloun puukkarit, joilla pystyn pyöräilemään. Kun valitset mekon oikein, saat sille monta käyttötarkoitusta, eikö vain?

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

  1. Kiitos Maritta! Ihanaa kun vinkit tulevat käyttöön, juuri siitä pidän:) Vaasa on vähän kaukana rannikolla..Aurinkoista viikonloppua!

  2. Kiitos todella ihanasta ja hyödyllisestä blogistasi. Ensimmäisessä kommentissa tulikin tärkeimmät asiat ilmi. Odotan innolla aina uusia päivityksiä. Niistä saa hyödyllisiä vihjeitä pukeutumiseen. Todella harmi, että asun kaukana Vaasasta. Liike täynnä ihania vaatteita ja sinä itse olet ihana malli! Kiitos! T. Maritta

  3. Hei Maarit! meiltä löytyy ainoastaan tämä väriyhdistelmä ja koska olen nyt työreissulla, niin en pysty tarkistamaan papereistani oliko siitä tehty muuta versiota, mutta 95 % uskon että ei…Mekko on tosiaankin monipuolinen ja helppo tapaus:)

  4. Kiitos viestistäsi Anna Asiallinen. Sinä puit sanoiksi täysin minun ideani blogini suhteen, ei sitä voi paremmin sanoa eli kiitos siitä sekä palauutteestasi, joka lämmitti mieltä.
    On se harmi kun tämä Suomen maa on niin iso ettei sitä ihan noin vaan hypätä autoon ja lähdetä ajamaan läpi. Mutta vaikka et pääsekkään liikkeeseen, niin toivottavasti saat vinkkejä mitä hyödyntää ja varmasti teilläkin löytyy kivoja vaateliikkeeitä mistä voit ostaa vastaavia tai jopa ihan samoja tuotteita. Aurinkoista viikonloppua:)

  5. Hei! En yhtään ihmettele, että valitsisit juuri tuon mekon, elegantti ja taipuu tosiaan moneksi. Ihailen tyylitajuasi ja sitä, että jaat niin vilpittömästi pukeutumistietoutta meille ei-ammattilaisille, kiitos! Olen ratkaissut vihdoinkin viehättävän blogisi salaisuuden, kas tässä: et halua olla ITSE pääosassa, pääosassa ovat aina vaatteet ja tyyli. Esittelet meille vaatteita ja tyylejä, et itseäsi, vaikka toki toimitkin kauniina mannekiinina. Juuri tämä on ratkaiseva ero verrattuna niihin moniin muihin blogeihin, joissa ns. tavalliset naiset, eivät siis vaatealan ammattilaiset, esittelevät omaa garderobiaan. Toinen tärkeä asia on se, että blogisi on hienovarainen meitä lukijoita kohtaan. Ainakaan minä en koe olevani minkäänlaisen markkinoinnin kohde, vaan saan rauhassa jakaa mielenkiintoni kauniita vaatteita, tyylikkyyttä ja aikuisen naisen pukeutumista kohtaan blogiasi seuratessani, kiitos siitä! Toki ostopäätöksiäkin olisi jo tullut useamman kerran, mutta kun asun ihan vastakkaisella puolella Suomea…se ainakin hidastaa 🙂 Lämpimin terveisin Anna Asiallinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *