Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Kiharat kuin käräjätuomarilla

Nämä kiharat ovat minun ensimmäiset itsetehdyt kiharat suoristusraudalla. Olen joskus ennenkin innostunut kiharoista, mutta olen pyöritellyt lämpörullat hiuksiini, koska minulla on ollut ainoastaan leveä suoristusrauta, ei kapeaa, joka tarvitaan kiharoiden tekoon. Katsoin hiusten kiharrusohjeet YouTubesta ja sehän oli helppoa kuin heinänteko!

Inspiraation sain, kun kävin Anttilassa ja silmiini osui tämä suoristusrauta, joka oli tarjouksessa. Nyt se maksoi vajaat € 24,00, normaalisti € 29,90 mikä ei sekään ole paha hinta. Nappasin raudan ja ajattelin, että vien sen huvilalle suoristusraudaksi, jos en osaa tehdä sillä kiharoita. Muuten käytän ghd:n leveää rautaa, kun suoristan hiukseni pesun jälkeen. Aloitin kiharoiden teon alahiuksista ja suihkutin lämpösuojaa joka osioon.

In Wear paitapusero € 69,95 In Wear neuletakki € 69,95

Kun olin värkännyt nämä kiharat niin kaipasin jotain hyvin yksinkertaista vaatetta päälleni. Tuttuun tyyliini päädyin valkoiseen kauluspaitaan ja yksinkertaiseen neuletakkiin. Halusin vielä laittaa kauluspaidasta kaikki napit kiinni, jotta siitä tuli mahdollisimman selkeä asu. Saimme eilen lisää näitä In wearin perusneuletakkeja vaaleansinisinä, t.sinisinä, armeijan vihreinä, mustina, roosina ja muutama beigekin tuli. Kerroin sen loistavuudesta tässä postauksessa.

Aluksi en tiennyt, että viihdynkö kiharoissa, mutta viihdyinhän minä. Ja mikä kivointa, kiharat olivat vielä ihan hyvät yhden yön jälkeenkin. Muutamaa kohtaa parantelin, mutta muuten ne kelpasivat vielä yhden päivän lisää.
Ja jos ihmettelette postauksen otsikkoa, niin se oli mieheni lausahdus kun hän näki minun kiharat!

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Ihana asu, yksinkertainen ja tyylikäs. Voi että toivon kisoja ensi vuonna Vaasaan, että pääsen käymään liikkeessänne.

  2. Nätit kikkurat! Itse tulee laitttua kiharoita ehkä pari kertaa vuodessa, vaikka ihan kivaa vaihtelua olisikin 🙂

  3. Kiitos Ansku:) jep, tuovathan ne vaihtelua, jopa niin ettei ensiksi meinannut tunnistaa itseäänkään…:)