Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Näin me muistamme äitejä lauantaina 9.5.

Sunnuntain äitienpäivän kunniaksi, muistamme äitejä liikkeessämme jo lauantaina 9.5. klo 10-16.00.
Lauantaina kaikki ostoksen tekijät saavat ostoksen yhteydessä liikkeseemme -20% etuselin. Etuselin voi käyttää seuraavalla ostoskerralla eli voit vapaasti valita liikkeestämme yhden tuotteen, johon haluat etuselin käyttää. Etuseli on voimassa 18.6.2015 asti, eikä koske aletuotteita vaan normaalihintaisia tuotteita.
Asiakkaamme esitteli minulle kauniita kynsiään ja kertoi, että hänen tyttärensä tekee niitä. Tiia on 18-vuotias lukiolainen, joka on osallistunut NY-yritys kurssille. NY-sanat tulevat ”nuori yrittäjyys” ja kurssin tarkoituksena on työelämäntaitojen sekä yrittäjämäisen asenteen toimintatavan oppiminen ja yrittäjäkurssi kestää yhden lukukauden. Eli yritys toimii oikealla rahalla ja myy tuotteitaan tai palveluitaan asiakkaille ja Tiian yritysidea on kynsistudio, jossa hän tekee asiakkaille rakennekynsiä. Minusta idea oli niin hieno, joten ehdotin, että jos Tiia haluaa, niin hän saa tulla liikkeeseemme tekemään asiakkaille pikamanikyrejä Essien kynsilakoilla. Eli nyt lauantaina 9.5. Tiia on liikkeessämme klo. 11-15.00 ja tekee asiakkaille pikamanikyrejä hintaan € 10,00. Eli tervetuloa pikamanikyriin ja varaathan summan rahana, jonka maksat suoraan Tiialle. Kannatetaan nuorta yrittäjää ja kannustetaan häntä eteenpäin! Tiian yrityksen, Xofinalis NY facebook sivuille pääset tästä.

Jokainen äiti tai nainen on ansainnut pusun. Niitäkin meiltä saa lauantaina:) Tervetuloa lauantaina viettämään kanssamme äitienpäivää!

Mikäli miehesi kieriskelee sohvalla levottomasti, niin syynä on luultavasti se, että hän miettii äitienpäivälahjaasi! Voit helpottaa hänen oloaan kertomalla, että hän voi mennä Doppwomaniin ostamaan sinulle lahjakortin, niin kas kummaa, kun hänen olonsa helpottuu ja sinäkin tulet iloiseksi mukavasta lahjasta!

Kategoriat

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *