Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


5.4.2015 |

Tunika tai pidempi paita

Monet naiset pitävät tunikoista, mutta mikä on tunika? Tunika on kevyestä materiaalista valmistettu pidempi ja löysempi paita, joka ylettyy pepun alle. Tunikana voidaan käyttää myös lyhyempää mekkoa, jonka alle voidaan pukea housut. Se, miksi tunikat ovat niin suosittuja, on se niiden väljyys ja pituus.
Tapaan sanoa, että mikäli housut istuvat hyvin, ei peppua tarvitse peittää, mutta jos sen haluaa tehdä, on tunika hyvä ”turvavaate”.

In Wearin paita € 89,95 koot 34-44 Mac skinny farkut € 109,95

Tässä In Wearin pidemmässä paidassa on reilusti väljyyttä. Paita on tummansininen ja sen läpinäkyvyyden johdosta puin sen alle tummansinisen pidemmän topin. Varsinkin valkoiset housut näkyvät ohuen ja tumman paidan alta, niin toppi puetaan housujen päälle ja topin kannattaa olla mahdollisimman pitkä, niin asu näyttää tyylikkäämmältä.

More&Moren tunika € 65,95 koot 34-44 Roosa viskoosihuivi € 26,00 Mac skinny farkut € 109,95

Nyt kevääksi on paljon yläosia, jossa etuosa on hieman lyhyempi kuin takaosa. Ja ne ovatkin varsin kivoja, koska silloin outfit jää kevyemmän näköiseksi ja sopii huomattavasti paremmin pienikokoisemmille naisille. Tässä paidassa on sievät, pienet roosat napit selkäosassa.

Paidan selkäosassa on roosat sievät napit

Tunikoiden alle tai löysien paitojen alle puetaan kapeat housut tai kapea hame. Itse suosin kapeita housuja. Kaikissa näissä kuvissa minulla on jalassa Macin Dream skinny farkut, kolmessa eri värissä.
Koska tämäkin More&Moren kukkapaita on ohut, puin sen alle luonnonvalkoisen topin.

Part Twon tunika € 89,95 koot 34-40 Mac skinny farkut € 109,95 Korukolmio helminauha € 29,00

Part Twon tunika on yksi minun suosikeistani. Tunika on sinivalkoinen ja minulla on jalassa tummansiniset skinnyt, vaikkakin ne näyttävät mustilta. Tämän tunikan alle puin myös luonnonvalkoisen topin mutta tummakin toppi olisi käynyt. Vaalealla topilla asusta tulee raikkaampi samoin valkoisilla skinnyillä kesäisempi.

Kuten huomaatte, näissä kaikissa yläosissa on puolipitkät hihat. Se tuo keveyttä kevään pukeutumiseen ja jos tarvitsisin vielä jotain lämmikettä, niin pukisin neuletakin näiden päälle, joko pitkän tai lyhyen.
Lyhyessä paidan tai tunikan helma saa näkyä neuletakin alta. Tunikat kaipaavat usein seurakseen korot.

Sandwich paita € 89,95 koot 34-42 Mac skinny farkut € 109,95 Soaked In luxury topit € 19,95 koot s-l

Tässä löysässä paidassa on todella kaunis pääntie. Koska tämä paita on huomattavasti lyhyempi edestä kuin kaverinsa, niin tämän olisin voinut pukea myös kapean hameen kanssa.
Soaked In Luxuryn topit ovat täydellisiä näiden ohkaisten yläosien alle. Ne istuvat kuin toinen iho, eivät lähde rullaamaan ylöspäin ja niitä löytyy useita värejä. Kaikki nämä tunikat ovat viskoosia eli ihania käyttövaatteita ja helppoja ottaa matkalle mukaan, koska ne eivät rypisty. Oranssi tai vaaleansininen toppi olisi käynyt myös tämän paidan alle.

Tämä Sandwichin paita on myös takaa pidempi eli se ylettyy pepun alle ja paidan selässä on aukot koko matkan alas saakka sekä kuminauhat hihansuissa mistä itse pidän. Tämän paidan olisin voinut pukea myös vaaleansinisten skinnyjen kanssa.

Hyvää pääsiäistä!

TallennaTallenna


4 kommenttia

 1. Doppwoman sanoo:

  Kiitos Lea! Valikoimaa on nyt runsaasti. Laitan lisää arkivaatepostauksia tulemaan!

 2. Anonyymi sanoo:

  Tunikat ovat minun suosikkivaatteitani. Sinun kuvistasi pidin erityisesti kahdesta viimeisimmästä mallista. Juhlamekot olivat houkuttelevia kaikki, mutta aloin jo kaivatakin myös arkeen sopivia vaatteita. Vaasalaiset onnekkaita, kun pääsevät noin monista ihanista malleista valikoimaan.

  T. Lea

 3. Doppwoman sanoo:

  Kiitos Reetta:) ja tunikat on helppoja ja siistejä yläosia:)

 4. Reetta Niemi sanoo:

  Ihania vaatteita!
  Mä olen kyllä niin tunika ihminen, kuin vain olla ja voi. Mutta silloin tällöin tulee vilautettua peppuakin, harvemmin 😉

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *