Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


7.4.2015 |

Kiertokäynti

Tervetuloa kiertokäynnille Doppwomaniin! Liikkeseemme on kaksi sisäänkäyntiä, jotka ovat vierekkäin. Kun tulemme sisälle oikean puoleisesta ovesta on edessämme Soaked In Luxuryn osasto. Jatkaessamme matkaa niin oikealle jää In Wear. Poistimme pari vuotta sitten kabinetit oikealta ikkunoiden edestä ja se oli hyvä ratkaisu. Liikkeestä tuli valoisampi ja avaramman tuntuinen.

Vasemman puoleisesta ovesta näemme myös Soaked In Luxuryn ja edessäpäin aukeaa More&More. Somistan liikkeen tuotemerkeittäin ja väreittäin. Olen tarkka liikkeen ulkonäöstä, koska olen myös somistajakoulun käynyt.

Vasemmalla puolella avautuu Part Twon nurkkaus. Olen ihastunut Part Twon lamppuihin ja ne ovatkin saaneet paljon huomiota. Kaikki osastot rupeavat olemaan täynnä tavaraa, koska nyt on kaksi sesonkia liikkeessä eli koko kevätmallisto ja kesästäkin jo suurin osa.

Tässä näkyy meidän kassapiste ja erittäin suosittu istuinpaikka. Meillä on kaksi nojatuolia ja aina vettä asiakkaille. Viikonloppuisin tarjoamme myös suklaata. Tuolit ovat erittäin suuressa suosiossa lasten ja miesten keskuudessa. Jotkut miehet haluaisivat lauantaisin olutta, mutta valitettavasti meillä ei ole anniskeluoikeuksia:)

Tämä on näkymä kun tulee pukuhuoneista, joita meillä on neljä. Paalun ympäille olemme laittaneet koru- ja vyötelineet ja tällä puolella on Wolfordin teline, josta olemme edelleen onnellisia kun saimme sen.

Ylhäällä löytyy pienemmät tuotemerkit kuten Elton, Sandwich, Jumper Fabriken, Lea ihmehousut, Mac ja kengät. Meillä on mahdollisuus myös sisäänkäyntiin täältä, mutta valvonnan kannalta pidämme sen suljettuna. Suuremmissa tapahtumissa avaamme ovet käytävään, josta pääsee Gina Tricoon, Rax pizzeriaan ja Kultasepänliikkeeseen Mariniin, joka muuttaa naapuriimme tämän kuukauden aikana.

Toivottavasti viihdyit liikkeessämme!

TallennaTallenna


10 kommenttia

 1. Doppwoman sanoo:

  Kiitos:) ei käy siivoojaa, siivoamme päivittäin itse:) Mutta olemme kaikki vähän "siivoushulluja" siksi meillä on aina siisti liike!

 2. Anonyymi sanoo:

  Siistiltä näyttää! Teillä varmasti siivoaja käy putsaamassa paikat pölyistä? 🙂

 3. Doppwoman sanoo:

  Kiitos Arja! Olen kuullut, että Turusta on lopettanut yksityisiä vaateliikkeitä, voi, se on niin harmi! En valitettavasti ole Turkuun tulossa, välimatkakin Vaasa-Turku on aika hankala, koska junalla pitää mennä Treen kautta ja vaihtaa..Mutta tule sinä käymään meillä, jos joskun matka käy tänne ylöspäin rannikkoa:)

 4. Anonyymi sanoo:

  Kivalta näyttää. Turkuun kans!! Täällä vaan kaikkinkivat vaateliikkeet lopettaa. Uskaltaisitko tulla tänne? T. arja

 5. Doppwoman sanoo:

  Kiitos Tiia! Välillä käy mielessä toisesta liikkeessä Hgissä, mutta en tiedä miten voisin jakautua kahtia:) Toivottavasti joskus pääset käymään, samoin sinulle hyvää viikkoa!

 6. Doppwoman sanoo:

  Eikö olisikin! ja sit niillä miehillä ei olisi aina kiire kotiin:)

 7. Tiia K sanoo:

  Voi että näyttää upealta, voi miksi ette ole Porvoossa tai Helsingissä. Jahka tulen Vaasaan, niin tiedän minne päräyttää.

  Upeaa viikkoa <3

 8. 😀 Olis aika huikee, kun olis oluttarjoilu tylsistyneille miehille. Vois alkaa olla kunnon vipinä viikonloppuisin!

 9. Doppwoman sanoo:

  Kiitos Miia! Ehkä joskus pääset käymään, toivotaan niin:)

 10. Teillä on aivan ihana liike…..kunpa asuisin Vaasassa:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *