Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Muutama vapaapäivä skinnyissä

Muutama pakollinen vapaapäivä pääsiäisenä teki hyvää. Kevät on ollut kiireinen, koska normaalin työpäivän lisäksi on kuukaudessa useita asiakasiltoja ja muita tapahtumia sekä  Fashion Show&Dinner juhlanäytöksen järjestelyt ovat täydessä käynnissä. Mutta olen sellainen ihminen, että nautin kiireestä ja olen parhaimmillani kun tapahtuu. Joskus saan kuulla kotoa kommenttia, että olen Duracell pupu.

Maanantaina keskipäivällä saimme nauttia auringosta. Pidän kävelystä Kaivopuiston rannassa ja yleensä sunnuntaisin Helsingissä olessamme suuntaamme Cafe Ursulaan brunssille. Niin teimme nytkin, mutta heillä ei ollut pääsiäismaanantaina brunssia vaan jouduimme tyytymään katkarapu voileipiin ja latteen. Kolme viikkoa sitten istuimme myös Ursulan terassilla syöden brunssia, mutta vaikka silloin aurinko paistoi, niin tuuli ja oli kylmä, tänään oli ihan tyyntä.

Tämä In Wearin untuvatakki on ollut minun suosikkitakkini tänä talvena. Takin väri, beige kullanvärisillä yksityiskohdilla ja sen pituus ovat loistavia sekä takki on hieman paksumpi kuin kevytuntuvatakki. Tämän takin olen yhdistänyt mihin asuun tahansa. Minulla on takin alla valkoinen In Wearin paitis ja sininen perusneuletakki, kaulassa Part Twon villahuivi, joka on todella ihana ( huivia tulee lisää syyskuussa, värivalikoima on laaja ja myös tämä beige kuuluu niihin) ja jalassa Niken lenkkarit.

Sunnuntaina kun sää oli tylsä, suuntasimme Espan Cafeeseen kahville. Minähän rakastan kahviloita ja tykkään istua niissä ja katsella ohi kulkevia ihmisiä. Mutta mieheni mielestä se ei ole mitään ihmeellistä puuhaa, joten kun kahvit on juotu, niin hän on valmis jatkamaan matkaa. Nyt puin skinnyjen kanssa Sandwichin trikoomekon, joka on edestä pitsiä ja takaa trikoota. Mekossa on vyö ja mekko vedetään pussille vyötärölle. Tämä sama In Wearin takki sopii tähänkin asuun loistavasti ja Niket myös sekä In Wearin mustat nahkaiset ”ajohanskat” jotka ovat jo usean vuoden vanhat.

Sandwich mekko € 89,95 koot 34-44 In Wear neuletakki € 69,95 In Wear paitis € 69,95 Mac Dream skinny € 109,95

Minulla oli joka päivä samat Macin skinnyt jalassa ja vaihtelin ainoastaan yläosia menomme mukaan. Tässsä kuvassa Sandwichin mekko tulee paremmin esille. Eli puin mekon päälle saman In Wearin neuletakin, jota käytin paitiksenkin kanssa. Olen ruvennut napittamaan perusneuletakkeja ylhäältä kaksi nappia alaspäin. Neuletakista tulee erinäköinen, kuin sen napittaisi rinnan alta, hieman 50-luku henkinen. Toki olisin voinut pukea Sandwichin mekon alle Wolfordin 66 den tummansiniset sukkahousut, mutta pidän housujen pukemista mekkojen alle, koska ne ovat lämpöisemmät ja sopivat paremmin Niken lenkkareiden kanssa.
Soaked In Luxuryn kukkahuivi sopii kaikkiin asuyhdistelmiin.

Soaked In Luxury pitsipaita € 69,95 More&Moren jakku € 139,95

Kuten edellisissäkin kuvissa olimme syömässä, niin olemme tässäkin kuvassa lähdössä illalliselle.
Jalassa on taas samat skinnyt, mutta yläosana on Soaked In Luxuryn pitsipaita ja More&Moren jakku.
Itse olen enemmän neuletakki kuin jakkutyyppi, mutta jakulla asusta saa tyylikkäämmän ja sopivamman iltamenoihin. Minulla oli jalassa mustat luottokorkkarit ilman sukkia, mutta vaihdoin ne viime tingassa näihin Vagabondin nilkkureihin. Korkkarit ilman sukkia tuntuivat vielä hieman liioittelulta, kun ulkonakin satoi vettä ja oli vaan muutama plusaste.

Soaked In Luxury huivi € 29,95

Ostin tämän Andiatan tummansinisen villakangastakin kultaisilla napeilla reilu vuosi sitten. Kuten olen ennenkin todennut, tässä postauksessa, en pääsääntöisesti muualta vaatteita osta kun omasta kaupasta, mutta tämä takki on sellainen ns. ikuisuustakki, joka ei ole koskaan poissa muodista, todellinen klassikko eli tästä syystä päätin sen ostaa. Pidän eniten takista yhdistettynä skinnyihin tai hameeseen/mekkoon,  joka ei näy takin alta, vaan takin alta tulee kaksi Wolfordin jalkaa:)

TallennaTallenna

Kategoriat, ,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

  1. Hei Ira! Kiva kun löysit meidät ja kiitos kun kommentoit:)
    Aurinkoista viikonloppua!

  2. Kiitos Rida:) Helsingissä on useita kivoja keskustahotelleja. Jos haluaa mennä nautiskelemaan niin Hotel Haven on kiva. Kauniit huoneet, hyvä aamupala ja kiva aulabaari, jossa voi istuskella. Näppärä hotelli on myös Kluuvikadun moderni Glo varsinkin nopeaan pistäytymiseen ja on ihan ytimessä. Hyvää kevättä myös sinulle!

  3. Jep, skinny sun pitää saada! Olet nyt jo niin sutjakka:) Aurinkoista viikonloppua myös sinulle!

  4. Löysinpäs kivan blogin. Kauniita vaatteita!

    Meinaa iskeä Helsinki ♥ -ikävä.

    Kivaa viikonloppua!

  5. Ihania vaatteita ja kaunis nainen! Missä yleensä yövytte Helsingissä/mikä on suosikkihotellinne?
    Pitäisikin vartavasten jonakin viikonloppuna lähteä pääkaupunkiin hotelliin, pieni irtiotto tekee aina hyvää. Ihanaa kevättä t. Rida

  6. Oi aivan täydellisiä asuja kaikki ja kun nyt tästä vaan vielä laihdun, haluan omat skinnyt. <3

    Cafe Ursulassa on aina kivaa käydä, harmi ettette saaneet brunssia.

    Aurinkoista viikonloppua kaunotar!