Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


4.4.2015 |

Fashion Show & Dinner 25.4.2015

Lauantaina 25.4.2015 alkaen klo. 19.00 juhlitaan! Aihetta juhlaan on, koska tänä vuonna Doppwoman täyttää 15 vuotta, naapuriliikkeemme Karisma täyttää 25 vuotta ja hiussalonki Hair Studios täyttää 30 vuotta.
Olemme energisiä vaasalaisia yrittäjänaisia ja yhteisen juhlavuoden kunniaksi, päätimme järjestää Fashion Show&Dinner tapahtuman Ravintola Strampenilla.
Karisman omistaja, Carola ja minä olemme samanikäisiä naisia, meillä on ainoastaan kuukauden ikäero. Olemme tehneet useita muotinäytöksiä ja tapahtumia yhdessä ja vaikka toimimme samalla alalla ja olemme kilpailijoita, niin olemme ystäviä. Olemme osanneet ottaa yhteisen alan voimavarana, keskustellen avoimesti yrittäjyydestä ja jakaen informaatiota puolin sekä toisin. Olen erittäin ylpeä meistä, että yhteistyömme toimii!
Studioksen Eija on rautainen hiusalan ammattilainen ja tehnyt pitkän uran yrittäjänä. Eijalla on mukava tilanne Studioksessa, koska hänen taitava tyttärensä, Sofia on osa Eijan tiimiä.
Malleista ja koreografiasta huolehtii Katriina Koskiniemi-Väisänen ja musiikin hoitaa Strampen Houseband, joka soittaa tanssimusiikkia myös muotishown jälkeen eli juhlat jatkuvat myöhään illalle.
Iris Optikko esittelee kevään uudet silmä- & aurinkolasit ja Wasa Floristin taitava Margit loihtii upeat kukka-asetelmat juhliimme.

Fashion Show&Dinner illalliskortin hinta on € 49,00 mikä sisältää kolmen ruokalajin illallisen sekä cocktailin. Varaa lippusi meiltä, soittamalla 050-4410 140/ sähköpostilla doppwoman@gmail.com tai  Karismasta 06-3125 513/ sähköpostilla info@karismavaasa.fi
Ilmoittautuessasi kerro nimesi ja montako lippua haluat. Liput maksetaan, kun saavutte paikanpäälle Strampenille.

Sydämellisesti tervetuloa juhlimaan kanssamme merkkipäiviämme ja nauttimaan upeasta kevään ja kesän muodista!


2 kommenttia

  1. Doppwoman sanoo:

    Aivan, ei Karisma sillä nimellä ole 25 v. vanha vaan on vaateliikkeenä 25 vuotias tänä vuonna. Toki sama on meidän liikkeellä, aloitimme sen Jackpot&Cottonfield nimisenä liikkeenä jonka sitten vaihdoimme nykyiseen nimeen eli vaateliikkeemme ja yrittäjäurani täyttää 15 v.

  2. Anonyymi sanoo:

    Hei�� eihän karisma nyt ole 25 vuotta ollut millään olemassa?! Hehän pitivät ennen Benettonia,jossa itsekkin kävin aikoinaan ostoksilla. Äkkiä laskemalla,olisin pienenä ala-astelaisena shoppaillut benettonissa itselleni työvaatteita ����

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *