Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


16.4.2015 |

Neuleet yläosana

Part Two takki € 129,95 MAC skinny jeans € 109,95 More&More laukku € 54,95 Soaked In Luxury huivi € 29,95
Kauniita neuleita on ollut mallistoissa vähän. Ne ovat joko ihan perusneuleita, jotka ovat suoranmallisia laatikkoneuleita tai sitten neuletakkeja. More&Moren mallistot ovat mielenkiintoisia, koska heillä on perusvaatteita, mutta usein niissä vaatteissa on joku kiva juju.

 

 

More&Moren neulepaita € 75,95 koot 34-44 MAC Dream skinny € 109,95

Tämän neulepaidan juju on tässä pliseeratussa selkäosassa, joka on myös pidempi kuin neuleen etuosa. Puin neuleen alle Soaked In Luxuryn vartalonmyötäisen topin, koska selkäosa on läpikuultavaa sifonkia.

Toppien väreistä vielä sen verran, että jos sinulla on luonnonvalkoinen/beige neule tai ohut viskoosipaita niin pue sen alle luonnonvalkoinen toppi, ei vitivalkoista toppia. Vitivalkoinen toppi loistaa läpi ja vääristää päällipaidan värin. Minä suosin samanväristä toppia alle kun päällipusero on, vaikka moni haluaa pukea esim. mustan pitsipaidan alle valkoisen topin jne..mielestäni tyylikkäin kokonaisuus tulee kun toppi ja päällipaita ovat sävy sävyyn.

Tässä luonnonvalkoisessa neuleessa juju on myös selkäosassa. Eli selkäosa on pitsiä ja pitsi alkaa juuri rintaliivien alapuolelta. Voit pukea neuleen alle valkoisen topin, niin selkä ja housun vyötärönauha ei näy neuleen läpi.

More&Moren neule € 65,95

Tämä neule on edestä hieman pidempi. A-linjainen neule voi tehdä naisesta isomman näköisen kun nainen siellä paidan sisällä onkaan. On hyvä, jos paita on hieman sisäänotettu kainaloiden alta, niin paidan linja saadaan kapeammaksi. Huomioi neuleen hyvä hihanmitta!

 

In Wear neuletakki € 69,95

Tämä In Wearin neuletakki ansaitsisi ihan oman postauksen koska parempaa perusneuletakkia saa etsiä. Materiaali on modaali, polyamidi ja silkki. Kestää pesemiset ja pitämiset ja on kätevä koko kesän, koska  sopii toppien ja mekkojen päälle. Meillä on neuletakkia ympäri vuoden mustana ja tummansinisenä ja siihen sesonkivärit päälle.

Iso huivi € 54,00

Tämä beigemeleerattu väri, joka saapui liikkeeseen eilen, on hyvä perusväri. Jotkut pitää beigeä liian pliisuna värinä kasvoja vasten, mutta huivi kaulaan, meikkiä naamaan ja huulipunaa huuliin niin näyttää heti paremmalta:)

More&Moren valkoinen pitsitoppi € 34,95
Meillä oli More&Morelta vastaavanlainen toppi syksyn mallistossa kun tämä toppi on. Vaikka syksyllä yritin hehkuttaa sen ihanan pehmoista laatua, tuntui että siitä ei välitetty. Mutta nyt sitkeästi tilasin vastaanvanlaista toppia uudestaan, tässä on vain leveämpi pitsireuna helmassa kuin edeltäjässään.
More&Moren neule €65,95 Huivi € 54,00

Toppi sopii hyvin neuletakkien ja lyhkäisten neuleiden alle sekä myös Ajlajk tunikoiden alle.
Ajlajk tunikoista voit lukea lisää täältä. Iso huivi edelleen kaulaan ja asusta tulee jollekin naiselle hyvä työvaate ja jollekin naiselle hyvä vapaa-ajan vaate.


2 kommenttia

  1. Doppwoman sanoo:

    Hei! kaikki tuotteet, jotka kuvaan ovat jo liikkeessä:) Tervetuloa!

  2. Anonyymi sanoo:

    Hei!
    Milloin tuota kaunista valkoista puseroa tulee kauppaanne?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *