Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


18.4.2015 |

Mikä on illan outfit?

Meillä on tänään illalliskutsut vaasalaisessa ravintola Bacchusissa. Mietin illan asua ja sain koottua mustavalkoisen outfitin, jonka lopullisen version esittelen teille lähipäivinä. Kuten olen kertonut tässä postauksessa, niin olen kauan etsinyt punaisia korkkareita. Kaikissa mitkä olen löytänyt, on ollut joku vika ja useinmiten punaisen sävy on ollut väärä.

Kävimme tyttären kanssa Kookengässä ja siellähän nämä Gaborin punaiset kiiltonahka korkkarit oli. Näissä on hyvä punainen sävy, korko on sopivan korkea eli 9 cm, mutta korko olisi saanut olla hieman kapeampi, mutta päätin silti ne ostaa, koska täydellisten löytäminen on välillä vaikeaa.

Ennen ja jälkeen

Siskoni oli käynyt laittamassa pari viikkoa sitten geelilakkauksen kynsiinsä ja aluksi mietin, että en kyllä viitsi ruveta tuohon hommaan, mutta sitten mieli muuttui kun kuulin, että huolto kestää vain tunnin. Haastattelin hieman ystäviäni, koska siskoni ei käynyt Vaasassa, mihin menisin ja valitsin Salon Adelaiden heidän helpon sijaintinsa vuoksi. Näppärä Johanna teki reilussa tunnissa minulle nämä kauniit kynnet, joita olen nyt ihastellut pari päivää. Otimme ensimmäisen huoltoajan tasan neljän viikon päähän ja mielenkiinnolla odotan, kestääkö kynnet siihen asti vai ovatko nämä ihan romuna jo parin viikon jälkeen.

Muistutus, että tänään on Muotia&Brunssia näytökset Brasserie&Bar Fondiksessa klo. 12.30 ja 14.00.
Hinta € 18,90. Tervetuloa!


2 kommenttia

  1. Doppwoman sanoo:

    Kiitos Salla, niin minustakin:) varmasti pystyy viilaamaan, jos omistaa hyvän viilan mutta itse en aio näihin koskea, koska pilaisin ne varmasti…jep, kerron ja laitan kuvan kun menen huoltoon, niin katsotaan miltä ne näyttää:)

  2. salla sanoo:

    Näyttääpä hyvältä. Pystyykö kynsiä leikkaamaan/viilaamaan ihan normaalisti? Kerro sitten miten lakkaus kesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *