Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


19.4.2015 |

Chic white blazer

Valkoinen bleiseri, niin kaunis! Mihin se ei sopisi? Se sopii kaiken kanssa ja kaikkiin tilaisuuksiin.
More&Moren valkoinen bleiseri on smokkitakin tyylinen jakku. Se on siistiä ”pukulaatua” ja siihen sarjaan on tehty myös hame. Kuvasimme setin klassisesti pukuna, koska onhan se tyylikästä yhdistää jakku ja hame, jotka ovat samaa materiaalia, yhteen. Tämä ei ole klassinen jakkupuku vaan se on juhlavampi ja trendikkäämpi jakkupuku.

More&Moren jakku € 149,95 hame € 85,95 Part Two paita € 99,95

Part Twon silkkipaita sopii upeasti puvun kanssa, koska se on tarpeeksi ohut, jotta sen voi pukea hameen sisälle ja valkoinen pohjaväri paidassa on täysin saman sävyinen kun puku. Vaikka hame on kietaisumallinen, niin alakangasta on niin paljon, ettei se aukea vaikka istuu. Hameessa ja jakussa on myös vuori, joten sieltä ei näy läpi.

In Wear mekko € 159,95 koot 34-44

Tämä In Wearin mekko on hauska. Mekossa on mustaa, roosaa ja kirkkaansinistä, joten mustat korkkarit sopivat tähän mekkoon. Minulla on sama More&Moren smokkijakku tässä mekon päällä. Mekkoa voi käyttää myös ilman jakkua, koska siinä on hihat.

Asiakkaani sanoi, että koitellessaan mekkoja, hän ei olisi uskonut kuinka kiva tämä on. Hän piti sitä aluksi tätimäisenä ja halusi vartalonmyötäistä mekkoa, mutta päätyi kuitenkin tähän. Kun mekko on tarpeeksi löysä, ettei se nappaa vartaloon kiinni, vaan roikkuu kantajansa päällä ja kun jalkaansa laittaa korkkarit, niin mekko on trendikäs.

Mutta faktahan on se, että jokaisesta mekosta saa tätimäisen ja jokaisesta naisesta saa tätimäisen, mikäli vaatteiden mallit ovat epäedullisia vartalolle ja mikä tärkeää: väärät kengät voivat pilata koko lookin!
Oikeanlaisilla kengillä on uskomattoman suuri vaikutus kokonaisuuteen. Tästä tuleekin lempiaiheeni syksyllä, kun Vagabond saapuu liikkeeseemme.
Part Two toppi € 89,95 hame € 99,95

Tässä Part Twon pitsihameessa on ihana malli. Se istuu kuin unelma ja on ihanan pehmoista materiaalia vuorella. Toppi on myös Part twon ja siinä on kiva v-aukkoinen pääntie. Topin kuosista on tehty myös v-aukkoinen mekko ja ne ovat materiaaliltaan viskoosi silkkiä. Vaikka hame on pitsiä, niin tämä kuviotoppi sopii sen kanssa hyvin eli topin ei tarvitse olla yksivärinen.

Tähänkin asuun smokkijakku sopii loistavasti. Asu on hieman rennompi kun kaikki materiaalit ovat erilaisia. Ostin nämä beiget korkkarit kevääksi sovituskengiksimme pukukoppeihin, koska mekot näyttävät huomattavasti paremmilta kengillä kuin nilkkasukilla:) Muistathan, että saat meiltä aina Wolfordin sukkahousut sovitussukkahousuiksi, koska mekot istuvat paremmin kun jalassa on shape&controllit. Minulla on jalassani Wolfordin Luxe 9 den väri sand.
Part Twon toppi € 89,95 MAC skinny farkut € 109,95

Bleiseri, toppi, skinnyt ja korkkarit. Niin hyvä setti, toimii moneen paikkaan, on nuorekas ja ajanhengessä. Kuten huomaatte, bleiserillä on monta käyttötarkoitusta. Toki valkoinen bleiseri on väriltään arka, mutta jos sitä ei aio käyttää joka päivä niin kyllä sen kanssa pärjää yhden kesän ja syksyllä vie sen pesulaan ja laittaa sen talviteloille odottamaan seuraavaa kevättä.

Onko sinulla jo valkoinen bleiseri harkinnassa tai kaapissasi vai koetko, että se on liian arka väri?


3 kommenttia

 1. Doppwoman sanoo:

  Hei Lea! Usein juuri mekoissa selkäosa on liian pitkä. Meidän ompelija lyhentää selkäosan ottamalla extran pois olkasaumoista ja tämä onnistuu myös vaikka mekoissa olisi hihat. On tärkeää, että myyjä osaa auttaa ja tuntee liikkeen valikoimat ja mikä sopii millekin vartalotyypille. Hankalimpia ostoksia ovat mekot, koska yhden tuotteen ja yhden koon on istuttava ylhäältä ja lantiosta. Varmasti löydät kauniin mekon itsellesi:)

 2. Anonyymi sanoo:

  Edelliseen kommenttiin vielä jatkoa. Kuvassa jossa on myös koira mukana, tuo toppi ja hame yhdistelmä on suloisen kesäinen.
  T. Kesää odottava Lea

 3. Anonyymi sanoo:

  Tuota kauluksetonta bleiseri voisin sovittaa. Minun ongelmani on lyhyys. Olen 156 cm ja kokoa 38-40. Monissa vaatteissa leikkaukset jäävät siis liian alas. Joten monta ja monta vaatetta on todellakin sovitettava, ennen kuin se oikea löytyy. Sinun päälläsi kaikki mallit näyttävät aina huiman kauniilta ja osaat todellakin olla kuvissa luontevasti. Tuo In wearin mekkokin on niin hauska sinulla. Minä sovitin samaa mekkoa ja näytin olevan yhdenhengen teltassa vaikka mekko oli kokoa 36.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *