Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


21.4.2015 |

Lauantain dinner

Ajattelin viime lauantaina, kun olimme lähdössä vaasalaiseen ravintola Bacchukseen illalliselle, että hyppään taksiin pelkkä huivi harteille. Kun astuin ulos ovesta huomasinkin, että takki olisi haettava mukaan, koska ilma ei ollutkaan vielä niin keväinen.
Ostin tämän ison mustan villahuivin, kun olimme vuonna 2008 hiihtolomalla perheen kanssa New Yorkissa ja siellä oli ihan uskomattoman kylmä. Lähdin matkaan trenssillä kuvitelmissa, että eihän siellä voi olla kylmä, mutta se tuuli mikä katuja pitkin puhalsi, meni luihin ja ytimiin.

In Wear pitsipaita € 89,95 hame € 79,95 Wolford Luxe 9 den sukkahosut € 22,00

Viihdyn mekoissa mutta myös hameissa, koska hameista saa erinäköisen yhdistelemällä siihen eri yläosia. Ensin olin ajatellut yhdistää tähän In Wearin seeprahameeseen mustan yläosan, mutta kokeilin kuitenkin tätä In Wearin luonnonvalkoista pitsipaitaa ja se sopi hameeseen oikein hyvin. Koska pitsipaita on läpinäkyvä, puin alle Soaked In Luxuryn luonnonvalkoisen topin. Jalkaani laitoin nämä uudet Gaborin punaiset korkkarit ja ne ovatkin mukavat jalkaan ja tukevat kävellä, vaikka moitinkin aluksi niiden koron paksuutta. Muuta punaista en asuuni yhdistänyt kuin Lancomen huulipunan, nro. 160. Kynnet olisin lakannut Essien ”Jag-u-are” lakalla, jos minulla ei olisi ollut ranskalaista geelilakkausta.

Onneksi heitin vielä huivin takin päälle kun lähdimme, koska Bacchuksessa oli kylmä. Ravintola sijaitsee kellarissa, joten ei ihmekään ettei se talven jälkeen ole vielä lämmennyt. En sitten yhtään tykkää, kun hameen helma näkyy takin alta..

Tässä meidän dinner meny. Aluksi saimme nauttia maa-artisokkakeittoa, sitten kampasimukoita fenkolisalaatilla, pääruokana oli nieriää, jota minä söin tai karitsaa, jota mieheni söi. Jälkiruokana oli Créme Bruleé päärynäsorbettipallolla, jonka alla oli macaron leivos. Alkuruoalla ja väliruoalla tarjoiltiin Tesh Riesling valkoviiniä, jota nautin koko menyn läpi. En maistanut punaviiniä, mutta se oli kuulemma täyteläistä ja erinomaista. Valkoviini oli myös erittäin hyvän makuista, raikasta ja kevyttä. Jälkiruoan kanssa saimme lasit Moscato dásti jälkiruokaviiniä, joka oli makeaa ja sopikin kirpeän sorbetin ja makeahkon Créme Bruleén kanssa loistavasti yhteen. Minun suosikkini oli alkukeitto. Tarjoilu toimi hyvin ja ruoka oli erinomaista.

Pidän hameista ja mekoista, joissa on taskut kuten tässäkin hameessa on

Puolelta öin kävelimme Bacchuksesta kotiin, noin kilometrin matkan ja veimme vielä Griffon pojan ulos ajatuksena, että saisimme nukkua aamulla hieman pidempään. Mutta kävihän siinä niin, että heräsin sunnuntaiaamuna siihen kun mieheni tuli pojan kanssa ulkoa jo ennen seitsemää.

>

Tulevana lauantaina 25.4. on aihetta juhlaan! Tervetuloa juhlimaan kanssamme Ravintola Strampenille Doppwomanin, Karisman ja Studioksen syntymäpäiviä. Ilmoittautumiset puh. 050- 44 101 40 tai doppwoman@gmail.com. Lisää aiheesta voit lukea täältä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *