Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Mikä mekko!

Wau, onhan tämä upea mekko! En ollut nähnyt mekkoa livenä, vaan ostin sen paperilta. Hieman skeptisenä sitä odottelin ja vielä kun se saapuikin, katselin sitä epäluuloisena. Minä sovitan kaikki mekot ja housut, jotka ovat ns. asiakkaalle vaikeimpia ostaa, ja tähän mekkoon kyllä ihastuin. Kaikessa helman oudoimmassa leikkauksessa, se on kerrassaan viehättävä.

In Wear mekko € 179,95 koot 34-42

Ihana fiilis tämä mekko päällä, naisellinen ja juhlava. Istuvuus on hyvä, selkään ei jää mitään pussia ja se on hyvin vartalonmyötäinen lantioon asti ja sitten helma levenee. Mekossa on pienet pitsikaistaleet olkapäillä, joten rintaliivit silikoninauhoilla sopivat tämän mekon alle.

En ruvennut asustamaan tätä tummansinistä mekkoa, koska halusin kuvata sen ihan pelkkänä mekkona. Mutta Vernadan pitkät helmet sopivat mekkoon täydellisesti, myös tummat korkkarit voi yhdistää tähän mekkoon ja harteille heittäisin huivin, jos tarvitsisin sellaista mukaani.

Tämän mekon ja yli 50 muuta asukokonaisuutta meiltä ja Karismasta näette lauantaisessa Fashion Show&Dinner juhlassamme Strampenilla. Simonen ruotsinkielisen jutun näytöksestä voit lukea täältä!
Tervetuloa!

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Kiitos onnitteluista Lea! kyllä, pääsen katsomaan ja hypistelemään kaikki vaatteet:) voin kertoa lisää ostotapahtumasta, kun menen toukokuussa taas ostoille! Laitan kuvia heti ensi viikolla!

  2. Samaa mieltä. Mekko on upea!
    Minua kiinnostaa tuo vaatteiden sisään ostaminen. Nyt kerroit nähneesi mekon vain paperilta etukäteen. Pääsetkö kuitenkin yleensä näkemään ja tunnustelemaan vaatteita ostopäätöstä tehdessäsi?
    Onneksi olkoon Doppwomanin 15 vuodesta. Teille tulee varmasti upea juhla. Toivottavasti laitat sieltä kuvia nähtäväksemme.
    T. Lea

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *