Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


28.3.2015 |

Takin korvike ja arvonnan voittajat

Viitta € 89,00 More&More kotelomekko € 129,95 koot 34-44 laukku € 26,00 Lotta Design kärikoru € 34,00

Minkä takin laitan päälleni, kun lähden juhliin? Tätä miettii moni nainen keväällä ja syksyllä. Mikäli sinulla ei ole siistiä trenssiä, niin tässä on hyvä vaihtoehto, viittamainen poncho. Viitta on pehmoista villasilkkicashmiriä ja värejä löytyy mustan lisäksi harmaa ja konjakki. Mustan viitan alla minulla on More&Moren klassinen puuvillaelastaani kotelomekko. Kotelomekkoa löytyy myös tummansinisenä ja pinkkinä.

In Wear pitsipaitis € 89,95 koot 34-42 MAC housut € 89,95 koot 34-44 vyö € 26,00

Viitan voit pukea mekon tai housujen kanssa. Tämän harmaan viitan alla minulla on In Wearin luonnonvalkoinen pitsipaitis ja jalassa MACin nilkkamittaiset puuvillaelastaani housut, jotka soveltuvat sekä juhlaan että arkeen. Viitta on myös kätevä, jos matkustat ja tarvitset lämmikettä mukaan, istut kesäiltana terassilla ja ilta viilenee tai talvi-iltana sohvalla, kun katsot tvtä ja sinulle tulee vilu.

In Wear mekko € 99,95 koot 34-42 Edblad käsikoru € 41,90 Wolford sukkahousut 10 den € 17,00

Tämä konjakki viitta on haastavin väri yhdistää, mutta vaalean ja tummansinisen kanssa se sopii hyvin ja toki myös mustan kanssa. Puin konjakin viitan alle In Wearin valkoisen hihattoman mekon, joka on malliltaan suora ja mekon kauluksessa on vetoketju. Minulla on kuvissa Wolfordin uusi sukkahousu, Transparency 10 den, väri Sand, joka on täysin mattapintainen ja se löytyy Wolfordin mallistosta ainoastaan tänä keväänä.

Olemme arponeet huivisettien onnelliset voittajat ja Eija toimi onnettarena. Eli kylmän setin voitti Sofia ja lämpöisen setin voitti Tuula. Paljon onnea voittajille! Laitan teille kommentienne alle viestin.

Kiitos kaikille arvontaan osallistuneille ja kiitos myös kannustavista ja positiivisista kommenteistanne. On ilo tehdä blogia, kun lukijoina on huipputyyppejä!

TallennaTallenna


5 kommenttia

 1. Anonyymi sanoo:

  Kauniit sukkahousut 🙂

 2. Doppwoman sanoo:

  Sehän on kiva! saat kaksi kärpästä yhdellä iskulla:) ihana kuulla, että saat ideoita, se onkin juuri blogin tarkoitus. Tule käymään kun pistydyt Vaasassa:)

 3. Doppwoman sanoo:

  Harmillista…mutta ehkä joskus kesälomareissulla pääset meillä käymään ja tutustumaan mukavaan kesäkaupunkiimme:) ja posti kulkee, jos jotain erityisesti haluat:)

 4. salla sanoo:

  Ihan samat sanat kuin Anskulla. Onneksi sukulaisia asuu Vaasassa, joten pääsen joskus käymään kaupassasi. Kiitos hyvästä blogista, saan siitä hyviä ideoita puketumiseen 🙂

 5. Ansku sanoo:

  Voi että asuisinpa Vaasassa, niin pääsisi teille sovittelemaan kaikkia ihanuuksia!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *