Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Black and white

Tiedättekö mikä on lempivärini kesällä? se on musta. Musta väri näyttää niin styleltä, kun iho on päivettynyt ja lempiasuni kesällä onkin musta mekko, ruskettuneet sääret ja mustat kengät, mutta laukku  voi olla värikäs. Helpoimman kesälomareissun teen kun pakkaan päiväksi mustan trikoomekon ja Caloun puukkarit ja illaksi mustan viskoosimekon ja mustat wedget. Voiko naisen elämä olla tämän helpompaa?

Part Twon mekko € 179,95 koot 34-42 More&Moren jakku € 149,95

Tämä silkkimekko on oikein tyypillinen tapaus mekosta, joka ei henkarilla näytä miltään tai oikeastaan se näyttää epämääräiseltä mekolta, jossa on raitaa, pilkkua ja yksiväristä kangasta. Mutta kyllä mieleni muuttui kun puin mekon päälleni. Se oli rakkautta, minun ja mekon välillä.

Part Two mekko € 119,95 koot 34-42

Tässä mekossa on tyyliä, eleetöntä eleganssia. Ostaessani vaatteita liikkeeseen, näen sieluni silmin minkätyyppiselle naiselle haluaisin jonkun tuotteen myydä. Tämän mekon kanssa kävi juuri niin, että tyylikäs rouva harmahtavalla, klassisella polkkatukalla tuli liikkeeseen ja osti mekon. Hänen tyyli ja tämä musta mekko oli täydellinen pari.
Mekossa on hyvät hihat, koska ne laskeutuvat hieman olkapäiden alle. Leveä kuminauha vyötäröllä on erittäin joustava ja helma on kellomainen. Mekossa on messingin väriset vetoketjut olkapäillä eli mekossa on ripaus rokkia. Jotkut naiset etsivät mekkoa, jossa on helppo tanssia eli tässä mekossa on kaikki heidän vaatimat kriteerit eli keveys, hieni hiha ja kellomainen helma.

Part Twon mekko € 129,95 koot 34-42 Vernada helmikaulakoru € 49,00 Musta rusetti € 14,00

Tässä mekossa on jotain erilaista. Yläosa on valkoista viskoosia ja alaosa on Chanel tyylinen villakangas, jossa on vuori. Kauluksessa on ohut, musta nahkakantti ja miehustassa on naisellinen ”aukko”.
Mekko tulee nostaa vyötärölle niin, että vyötärön kohta missä kangas vaihtuu, tulee vartalon kapeimmalle kohdalle, niin yläosaan jää pussille. Halusin pukea mekon kanssa Vernadan helmet, johon voi kiinnittää erillisen rusetin. Kaikkiin mekkoihin yhdistin mustat teräväkärkiset korkkarit ja Wolfordin Luxe 9 den sukkahousut.

TallennaTallenna

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Niin kauniita mekkoja. Kaksi alinta on ehdottomia suosikkejani. Näyttä kyllä niin upeilta sinun päälläsi.

  2. Mekot on ihania ja helppoja monilta osin. Helmikoru on tosi kiva ja hyvä idea, sillä saa kivasti ilmettä ja erilaisuutta. Ps. Wolford tekee sääret:)

  3. Kauniita mekkoja, minä olen löytänyt mekot vasta vanhempana ja pitäisin varmasti enemmänkin jos omistaisin äitini sääret 🙂
    Suosikkini on tuo viimeinen, luulin ensin että rusetti kuuluu paitosaan, mutta se olikin helminauhassa kiinni. Kiva idea.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *