Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Meidän korut

Gemini sormukset terästä € 28,00 Lotta Design sormukset € 12,00

Meillä on tällä hetkellä liikkeessämme laaja korumallisto. Kuten olen ennenkin todennut, pyrin siihen, että liikkeestämme löytyy mahdollisimman laaja tuotevalikoima eli asiakkaan ostaessa esim. mekon, meillä on tarjota hänelle sopivat korut, laukku, sukkahousut ja jatkossa myös kengät. Tämä on mielestäni palvelua. Asiakas on tyytyväinen, kun hän saa kokeilla valmiin kokonaisuuden kerralla eikä hänen tarvitse juosta pitkin kaupunkia etsimässä sopivia asusteita.

Meiltä löytyy Geminin sormuksia, joita on neljää eri kokoa sekä hopeanvärisinä että ruusukullanvärisinä. Sormukset ovat terästä eli ne eivät mustu tai muuta väriä käytössä. Lotta Designin sormukset ovat korumetallia ja niiden kokoa voi itse säädellä.

Lotta Design korut € 14-36,00

Lotta Designin korut ovat uusia tulokkaita ja heiltä olemme saaneet myyntiin sekä hopea- että kultakoruja. Olen tyytyväinen, että mallistossa oli myös kultakoruja, koska niitä on vaikeampi löytää myyntiin kuin hopeakoruja. Korut ovat näyttäviä pukukoruja ja korujen materiaali on nikkelitöntä korumetallia.

Helmikaulanauhat € 22-29,00 Käsikorut € 22,00

Minähän olen ”helmihullu” eli haalin liikkeeseen myyntiin kaikki helmikorut mitä löydän. Korukolmiolla on kauniita helminauhoja ja pyynnöstäni he jopa etsivät valikoimiinsa pitkät, 120 cm helmet, joissa helmen koko on hieman suurempi ja se tekee niistä nuorekkaamma kuin pienihelmisestä kaulanauhasta. Eli helminauhoja, käsikoruja ja korvakoruja löytyy eri pituisina ja kokoisina helminä.

Edblad korut € 26,90-54,90

Edblad on korusarja, joka on tehty kirurgin teräksestä. Nämä ruotsalaiset korut ovat laadukkaita, kestäviä eivätkä muuta väriä käytössä eivätkä myöskään aiheuta allergiaa. Edbladin valikoimat sisältävät korvakoruja, rannekoruja ja kaulakoruja. Edbladin korut ovat pitkäikäisiä ja ajattomia hankintoja.

Meillä on myös pieni valikoima Geminin ja Bagladyn pukukoruja. Valikoimista löytyy erilaisia korvakoruja, käsikoruja ja joko lyhyitä tai pitkiä kaulakoruja.

Vernada helmikaulakoru € 49,00 ja pidempi malli € 79,00

Palaveerasimme Vernadan Annen kanssa ennen joulua ja kerroin hänelle, että haluan myyntiin kauniin helminauhan, joka on hieman pidempi. Anne suunnitteli helminauhan, jossa on iso hopeinen rengas ja lukko, johon voi kiinnittää esim. allaolevan rusetin. Kaulakoru on mitoitettu niin, että sen voi kietoa myös ranteeseen. Asiakkaamme toivomuksesta pyysin Annea myös tekemään samanlaisen helminauhan, mutta pidemmän. Helminauhasta tuli upea! Näitä helminauhoja löytyy ainoastaan Doppwomanista. Anne on todella taitava korujen valmistaja ja se, että hän on paikallinen yrittäjä on kiva asia. Pääset Vernadan kotisivuille tästä.

Tämä irtorusetti, jonka voi kiinnittää helmnauhaan on niin herttainen. Rusettia löytyy myös hopeanvärisenä ja se antaa kivan pikantin yksinkertaiseen mekkoon. Näistä postauksissa helminauha ja rusetti on puettu mekkojen kanssa eli http://www.doppwoman.fi/2015/02/poltettu-oranssi.html sekä http://www.doppwoman.fi/2015/03/black-and-white.html

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Pitkä vernadan helmikaulanauha on kerrassan kaunis. Posti kulkee eli lähetän viikottain useita paketteja ympäri Suomea eli ota yhteyytä, jos haluat helminauhan. Kiitos kommentista "rautaista ammattitaitoa":)

  2. Edbaldin korut ovat tosiaankin todella ihania! Ja voi kun täältä etelästä pääsisi joskus ihanassa putiikissasi käymään! Paitsi että mielenkiinnolla kuulisisin sinun rautaista ammattitaitoa niin myös tuo pidempi vernadan helmikoru kiinnostaisi! Tuo lyhyempi minulta löytyykin, mutta kaipaisin siihen heiman lisää pituutta jotta se laskeutuisi täydellisesti 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *