Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Soaked In Luxuryn mekot

Mekko € 94,95 koot xs-xl

Soaked In Luxury on kuulunut valikoimiimme jo heidän ensimmäisestä mallistostaan lähtien. Vuonna 2002 tanskalainen suunnittelija Isabell Kristensen teki trendikkään ja kohtuuhintaisen malliston ja kun hän muutaman vuoden päästä päätti luopua siitä, sai merkki uuden nimen Soaked In Luxury. Olemme myyneet Soakedia jo 13 vuotta ja uskallanpa väittää, että olemme peräti ainoita liikkeitä Suomessa, jotka ovat myyneet sen jokaista mallistoa, ensimmäisestä mallistosta lähtien eli vuodesta 2002. Tästä johtuen tunnemme heidän tyylin ja mallistot läpikotoisin eikä se ole tuottanut pettymystä kertaakaan. Mallistoja on 10 vuodessa eli se takaa sen, että mallistot ovat kaikin puolin ajan hermolla.

Lotta Design korvakorut € 14,00 käsikoru € 24,00 kaulakoru € 26,00

Soaked In Luxury on tunnettu mekoista ja yläosista. Ylläolevissa kuvissa tummansininen mekko on tyypillinen Soakedin mekko. Istuvuus on hyvä ja mekko on yksinkertainen, mutta siinä on joku idea. Tässä se idea on pliseeratussa osassa vasemman reiden päällä. Soaked on mielenkiintoinen merkki, koska sitä ostavat 15 vuotiaat rippitytöt mutta myös nuorekkaat vanhemmat naiset. Tummansiniseen sopii kauniisti hopeiset pukukorut.

Mekko € 94,95 koot xs-xl

Tämän kevään mallistossa on mekkoja, joissa vyötärö on laskettu lantiolle, 20-luvun Charleston tyylisesti. Mekon tulee olla hieman väljä, mutta mekosta voi kokeilla myös yhtä kokoa pienempää kun normaalisti käyttää, silloin siihen saa enemmän mallia vyötärön kohdalle. Mekko sopii sekä suoralle-  että lanteikkaalle vartalotyypille.

 Lotta Design korvakorut € 14,00 Käsikoru € 24,00 sormus Gemini ruostumaton teräs € 28,00

Mekossa on kaunis pyöreä pääntie ja pienet hihat. Selässä on lyhyt hopeinen vetoketju ja mekkoa löytyy tämän aprikoosin lisäksi tummansininen. Myös tähän aprikoosin väriseen mekkoon yhdistimme hopeiset korut.

Pitsimekko € 79,95 koot xs-xl

Tässä on Soakedin versio pitsimekosta. Mekko on malliltaan suora, ilman sisäänottoja. Suoralle vartalotyypille se on loistava ilman vyötä mutta naiselle, jolla on vyötärö niin se kaipaa ehdottomasti vyön. Tähän mekkoon yhdistimme kultaiset pukukorut ja mustakultaisen ketjuvyön.

Korut Lotta Design korvakorut € 16,00 käsikoru € 28,00 ketjuvyö € 19,00

Ottakaa huomioon, että malli on 170 cm pitkä ja käyttää kokoa xs/s. Jos lyhyempi nainen pukee mekon päälle ja ottaa isomman koon, niin helma pitenee. Eri kokojen erot ovat noin 1,5-2 cm kauttaaltaan. Se kuulostaa kovin vähältä, mutta ei sitä ole.

Mekko € 79,95 koot xs-xl

Tässä tummansinisessä mekossa on kaunis miehusta. Pitsiosa on neulottu mekkoon kiinni ja hopean värinen vetoketju toimii koristeena, se ei liiku. Mekossa on puolipitkät hihat ja kuminauha vyötäröllä.

Linda Design korvakorut € 16,00 Baglady käsikoru € 19,00

Tämän sekä aprikoosin värisen mekon voi helposti yhdistää sekä juhla- että arkikäyttöön. Siroilla kengillä ja näyttävillä koruilla siitä saa juhlamekon ja valkoisilla tennareilla siitä saa arkimekon. Liikkeeseemme saapuu lisää Soaked In Luxuryn juhlamekkoja maaliskuun lopussa.

TallennaTallenna

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

1 kommentti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *