Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Samalla tunikalla kesällä ja talvella

Sain inspiksen tästä ylemmästä kuvasta, joka on kuvattu tuulisessa mutta lämpöisessä Floridassa puoli vuotta sitten. Kyseinen tämän kevään malliston tunika tai mekko saapui liikkeeseemme pari päivää sitten ja halusin pukea sen talvisemmin, koska paljaat sääret ja Caloun puukkarit ovat vielä näillä keleillä turhan kylmät:)

Wolford 100 den sukkahousut € 52,00
Wolfordin 100 den sukkahousut ovat kuin legginsit tai käyvät jopa skinnyistä. Sukkahousu on täysin peittävä ja napakka shape&controllin ansiosta. Suosikkini on nämä kyseiset sukkahousut ja mustat nilkkurit tai korkkarit.
Part Twon tunika € 119,95 koot 34-42 In Wearin huivi € 34,95

Part Twon tunika ja In Wearin leopardihuivi sopivat hyvin yhteen. Kuten olen ennenkin kertonut, niin yhdistelkää rohkeasti kuoseja keskenään, mutta pitäkää värit yhtenäisinä. Tässä hyvä esimerkki onnistuneesta kuosien sekamelskasta.

Wolford legginsit € 52,00 In Wear neuletakki € 79,95

Tunika on malliltaan täysin suora ja sen tulee ”roikkua” päällä. Tässä on oikein hyvä arkiasu. Huomaattehan, että minulla on jalassa ne ”hitti tai huti” legginsit? Yhtään ”huti” kommentia ei kyseiseen postaukseen tullut, joten uskaltauduin pukemaan ne uudestaan jalkaani. (pääset postaukseen tästä)

Pitsi tuubihuivi € 18,00

Välillä vaaleat tunikat ja löysät mekot tuntuvat liian suurilta ja peilikuva ei miellytä, vaan siitä katsoo vastaan ihan liian isokokoinen minä. Ratkaisu löytyy tähänkin. Laita päällesi tumma, pitkä ja kapea neuletakki tai jakku niin kapenet puoleen! Tumma ja pitkä tuote kaventaa sinut ja tuo raamit vartalollesi.

Vyötärölle on myös mahdollista pukea kapea vyö. Eli laita vyö tiukalle vyötärösi kapeimpaan kohtaan ja vedä tunika hieman pussille vyön päälle, mutta niin kuitenkin että solki näkyy edestä. Pue skinnyt alle, koska tunika lyhenee vyön ansiosta.

In Wearin tikkitakki € 129,95 (pipo loppu)

Moni miettii, että minkälainen takin tulisi olla jos käyttää pitkiä tunikoita tai neuletakkeja. Jos takki ei ole tarpeeksi pitkä, että se peittää tunikan tai neuletakin kokonaan, niin sitten valitaan huomattavasti lyhyempi takki kun allaolevat vaatteet ovat. Tämä on nuorekkain vaihtoehto.

More&Moren laukku € 99,95

Itse olen viipottanut koko talven lyhyellä kevytuntuvapusakalla ja takki auki, jonka alla on pitkä neuletakki ja kaulassa iso huivi. Hyvästi isot hiukset kun pukee pipon päähän, mutta tykkään siitä silti!

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *