Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


1.12.2014 |

Täydellisiä pitsimekkoja

Tässä täydellisesti istuvia pitsimekkoja. Kuten edellisessä postauksessa mainitsin, jakaa pitsi mielipiteitä. Kuulen sanontoja ”pitsimekko ei ole mun tyylinen” mutta kerrottuani kuinka upea istuvuus tässä In Wearin mekossa on, päätyy se usein sovitukseen. Ja uskomatontahan se on! on nainen kokoa 34 tai 44 astuu pukukopista esille upea vartaloinen nainen!

 

Soaked In Luxuryn mekossa on mielenkiintoinen malli. Päällä mekko näyttää siltä kuin siinä olisi pitsitoppi ja musta hame mutta se onkin mekko, jonka päälle on ommeltu pitsitoppi. Mekossa on kuminauha vyötäröllä ja juuri sen ansiosta se sopiikin monelle vartalolle.

Tässä ei mekkoa paljoa näy, mutta esittelen teille mekon erillisessä postauksessa erilaisten kenkien kanssa. Vaikka onkin talvi, niin jalkaan voi pukea nudet korkokengät!

Tässä taas sama In Wearin pitsimekko. Tämä eroaa ensimmäisestä mekosta niin, että tässä on sävy sävyyn vuori päällikankaan kanssa, kun taas toisessa mekossa on beige vuori. Tässä pinkki väri tulee voimakkaana esille ja tekeekin mekosta näyttävän.
Sovittaessa mekkoja olette varmasti, ainakin joskus, huomanneet että edestä päin ne näyttävät hyviltä, mutta kun katsotte takaosaa niin selän kohdalla on pussi. Tämä johtuu siitä että mekon selkäosa on vartaloon liian pitkä. Pystymme korjaamaan mekon istuvuuden ottamalla olkasaumoista sisälle. Mutta tälle mekolle ei niitä toimenpiteitä tarvitse tehdä. Mekko ei jätä pussia selkään vaan istuu kuin nahkahansikas!

 

Tämä Part Twon mekko on ohutolkaiminen kotelomekko, jonka päälle on ommeltu pitsitoppi. Allaoleva mekko on stretchiä ja mekon selkäosa on auki. Miellyttävä pitää päällä, mutta ei paras malli vartalotyypille, jonka yläosa on huomattavasti pienempi kuin alaosa.

Sukkahousut ovat Wolfordin 20 den Shape&Control, Satin touch ja väri on sand. Tämän laukun, sekä muita juhlalaukkuja, löydät myös liikkeestämme.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *