Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


4.12.2014 |

In Wear päivät ja stailausta

Muutama viikko sitten meillä stailattiin monen ammattilaisen silmin. Liikkeessä pidettiin In Wear-päivät ja päivän kunniaksi saimme In Wearin myyntipäällikön, Sarin, vieraaksemme.

Katriina vieraili myös liikkeessämme ja palveli häneltä etukäteen ajan varanneet asiakkaat. Monella naisella olikin fokus tulevissa pikkujouluissa. Löysimme asiakkaille sopivia mekkoja ja hame/paita yläosia kuten yllä olevassa kuvassa näkyy. Asiakkaalla on päällään More&Moren viskoosipaita ja Part Twon pitsihame. Pitsihameen vuori on sävysävy vuoren kanssa. Moni nainen lähtikin kotiin tyytyväisin mielin:)

Katriina Koskiniemi-Väisänen työskentelee liikkeessämme kerran kuukaudessa, lauantaina. Hänelle voi varata tunnin mittaisen, veloituksettoman ajan ja sen aikana hän auttaa teitä valitsemaan sopivan asukokonaisuuden tilanteeseen kuin tilanteeseen. Seuraavan kerran hänelle voi varata ajan helmikuuksi. Palaamme päivämääriin myöhemmin.

Väsynyt, mutta tyytyväinen Sari:) tämän jälkeen suuntasimmekin Trendyn Pop Up cafeeseen  (klik) maistelemaan raakakakkuja! Ja maukkaita oli, kiitos!

TallennaTallenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *