Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


30.11.2014 |

Pitsiä ylhäällä tai alhaalla

 

Pitsi on ollut hottia jo muutaman vuoden. Toki sitä on käytetty jo ”ennenvanhaankin” sekä hääpuvuissa aina ja uskonkin, että sen on tullut jäädäkseen, mikäli tulevat trendit pitävät paikkaansa.  Pitsi jakaa ihmisten mielipiteitä ja kerronkin niistä seuraavassa postauksessa, jossa esittelen teille pitsimekkoja, mutta tässä joka ylä-tai alaosa on pitsiä.

Ylläolevassa kuvassa olen lähdössä illalla syömään. Olen yhdistänyt In Wearin pitsihameeseen sifonkisen Part Twon yläosan. Paita on malliltaan väljä, mutta laitoin sen hameen sisälle, jotta välttyisin näyttämästä suoralta ja vyötäröttömältä.

Tässä kuvassa minulla on sama hame kun olen töissä, mutta More&Moren röyhelöpaitapuserolla. Puin jalkaan myös paksummat sukkahousut, koska käytän töissä usein nilkkureita. Hameen kaunis helma ei tule mustalla sukkahousulla läheskään yhtä hyvin esille kuin vaalealla sukkahousulla. Jos on kylmä aamu, niin puen päälleni vielä pitkän, lämpöisen ja pörröisen neuletakin.

Tässä fiilistellään samalla röyhelöpaidalla ja Part Twon pitsihameella, jossa on vaalean roosan/nuden värinen vuori. Paita edelleen hameen sisällä. Kaulakorua en käytä, koska rinnan edessä on röyhelö. Itse suosin mieluiten näyttäviä korvakoruja ja jätän kaulan paljaaksi. Kuvassa minulla on silmälasit ja niistä lisää myöhemmin:)

Tämä asukombo on ollut nähtävillä jo Tuulannelin blogissa, klik kun kuvasimme juhlaa. Nämä kaksi kuvaa ovatkin hänen ottamia. Minulla on päällä In Wearin valkoinen pitsipaita ja Part Twon satiinitstretch hame. Hame istuu aivan loistavasti! Tällä asulla lähtisin teatteriin, illallisellle tai vaikkapa pikkujouluhin!
Valkoinen pitsipaita sopii hyvin myös farkkujen kanssa. Kulutetut  siniset farkut ja valkoinen pitsipaita sekä ruskeat saappaat tai nilkkurit! Ihana asuyhdistelmä, täytyypä kokeilla:)

 

Itse rakastan pitsiä ja helmiä. Niitä käyttäessä tulee klassisen tyylikäs olo. Jonkun mielestä tätilook, mutta oikealla asusteilla kuten sukkahousuilla ja kengillä tätilookkia ei tule!

TallennaTallenna

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *