Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Mikä on sinun jouluasusi?

Tässä asuvinkkejä miten pukeutua jouluna. Moni haluaa pukeutua jouluna punaiseen, niin minäkin:). Minulla on päällä In Wearin jerseystretch hame ja jakku. Jakussa on kultainen vetoketju edessä ja taskuissa. Näissä kuvissa haluan näyttää, että asuun voi yhdistää joko mustat paksummat tai ihonväriset ohuemmat sukkahousut.

Tässä sama yläosa yhdistettynä mustaan Sandwichin hameeseen. Hameen etupuolella on printtikuvio ja takaosa on yksivärinen. Materiaali on myös jerseystretchiä eli todella miellyttävä päällä ja hameen mitta on täydellinen.
Tässä kuvassa puin valkoisen More&Moren rusettipaidan jakun alle ja jalkaan laitoin ihonväriset Wolfordin 20 den sukkahousut. Nämä In Wearin asut eivät ole ihan joulun punaisia, enemmänkin vadelman punaisia. Mutta sehän tekee niistä sen, että niitä on helpompi käyttää myös muulloin kun jouluna. Minusta tämä kokonaisuus on niin raikas, että käyttäisin sitä keväälläkin.

Saman yläosan yhdistin Sandwichin löysänmallisiin housuihin. Housuissa on kuminauha ja narut vyötäröllä. Lahje on kapea ja pitkä. Housut ovat mukavat ja erilaiset, kun on tottunut kapeisiin skinnymallisiin housuihin. Nämä tuovat vaihtelua vaatekaappiin, mutta yläosan kanssa on oltava tarkkana ettei tule liian ”pussimaista” lookkia.

Tässä mekossa on loistava malli! Sivurypytykset vatsan kohdalla ovat erittäin hyvät. Ne häivyttävät hieman vatsaa ja alaspäin kapeneva malli, joka ylettyy polven alle, on naisellinen ja kaventaa vyötärön.
Pienet asiat saavat aikaan suuria asioita vartalolle! Mekon materiaali on pehmoista ja joustavaa stretchiä.

Luonnonvalkoinen Part Twon trikoopaita röyhelömiehustalla on hyvä naisille, jotka hääräilevät jouluna myös keittiössä:) se on joustavaa materiaalia eikä ole liian kuuma:) Tämän hameen kanssa on yläosat puettava hameen sisälle, koska hameen edessä on laskoksia ja halkio.

Ja tässä minun suosikkiasuni jouluksi! In Wearin neule ja In Wearin leveähelmainen pitsihame. Neuleessa on pieni yksityiskohta selässä eli pieni aukko. Neule on niin ohut, että sen pystyy pukemaan hameen sisälle. Hame on tyttömäisen ”pikkusievä” kultaisella vetoketjulla. Kaulassa minulla on Geminin punaiset helmet.

Mihin näistä asuista sinä pukeutuisit jouluna?

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Olipa ihania asuja! Mekko oli kiva mutta viimeinen asu oli myös minun suosikkini.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *