Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Lahjatoiveita

Tässä muutamia lahjaideoita mitä voisin itse haluta tai antaa lahjaksi. Edbladin tuoksukynttilöitä on eri tuoksuja ja kun paketoimme niitä jouluservettien kanssa, niin siitä tulee kiva ja pieni paketti, jonka voisin antaa esim. työkaverille, ystävälle tai lasten opettajalle. Pieni tuoksukynttilä maksaa € 6,90 ja isompi € 13,90. Servetit € 4,50/paketti.

Tuon beigen More&Moren laukun haluaisin itselleni, samoin villaisen tähtihuivin! Laukussa on niin pitkä hihna, että voit käyttää sitä ”cross body bag”in tapaan eli pään yli olkapäällä. Huivien värimaailma enteilee jo tulevaa kevättä. More&Morelta löytyy myös lompakoita, edullisempia keinonahkaisia tai hintavampia nahkaisia. Laukun hinta on € 64,95, huivit € 59,00 ja lompakot € 44,95-84,95.

Tossut haluaisin myös itselleni. Kun tulen töistä vaihdan välittömästi kotivaatteet päälleni ja olenkin usein paljain varpain ja hetken päästä varpaat ovat ihan jäässä! Silloin haluaisin työntää pehmoiset karvatossut jalkaani:) Nämä tossut antaisin lahjaksi myös äidilleni, joka tykkää käyttää tossuja. Tossujen hinnat ovat vasemmalta alkaen: mustat balleriinamalliset € 39,-  keskimmäiset beige/mustat € 42,- ja beiget valkoisella karvareunalla € 59,-.

Lahjakortti kelpaa minulle aina! varsinkin jos se on vaate-tai kenkäkauppaan:) On kivaa lähteä joulun jälkeen kaupungille shoppailemaan, kun on lahjakortti laukussa:) tämä ostos ei voi mieheltäkään mennä pieleen:)

Koruja! Kaulakoruja, rannekoruja ja korvakoruja löytyy Edbladilta, Geminiltä ja Korukolmiolta. Korujen hinnat ovat  € 10 – 60,00
 

Ihana ja pehmoinen neule on aina kiva saada! Kyllä se talvi sieltä vielä tulee, joten neuleelle on käyttöä!
Kurkatkaa Simonen joululahjavinkit, http://simonehaggdahl.spotlife.se jotka hän poimi liikkeestämme!

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *