Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Heikkona laukkuihin?

 

Meillä kaikilla naisilla on joku heikkous, eikö vaan? Minä tunnustan oman heikkouteni heti tässä alussa eli se on laukut ja kengät. Voin googlailla tuntikausia netissä ja katsella kauniita kenkiä ja laukkuja. Mies kysyykin usein, että mitä teet siellä netissä? katsotko taas laukkuja ja kenkiä? no, niitähän minä… tunnustan:)

 

Juuri tästä syystä olinkin innoissani kun More&More ilmoitti että heillä tulee oma laukkumallisto lisenssillä. Tämä tarkoittaa sitä, että More&More tilaa laukkutehtaalta oman malliston, laukkuihin erikoistunut valmistaja valmistaa ne ja sitten tehdas toimittaa ne suoraan meille kauppiaille.

Tämä tässä ylhäällä on yksi suosikkini kevätlaukuksi. Se on tilava sisältä, sisällä on vetoketjutaskut ja väri on vaalean beige. Kultaiset yksityiskohdat tekevät siitä näyttävän, mutta siinä ei ole kuitenkaan  mitään liikaa. Kulta ja beige tai kulta ja musta tuntuvat juuri nyt erittäin houkuttelevilta vaihtoehdoilta.

Laukkuja on useita eri malleja ja kokoja.  Suurempia laukkuja voit kantaa käsivarrella, mutta niihin kuuluu myös pidempi olkaremmi. Oikella olevassa pienemmässä punaisessa laukussa on hopeanvärinen ketjuolkainhihna ja pienen nahkaisen olkapalan ansiosta se pysyy hyvin olkapäällä eikä myöskään paina olkapäätä. Laukkua löytyy mustana ja beigenä.

Esittelin jo tämän suosikkilaukkuni Instagramissa ja joululahjapostauksessa. Se on tarpeeksi pieni kuljettaa mukana sekä päivä- että iltamenoissa  ja helppo kantaa, koska siinä on säätömahdollisuudet olkahihnassa. Laittamalla hihna pään yli, saat molemmat kädet vapaaksi.

Laukut ovat keinonahkaa, mutta eivät tunnu eivätkä näytä muovisilta. Tämän ansiosta laukkujen hinnat on saatu kohtuullisiksi eli isommat laukut ovat noin 100,00 euroa ja pienemmät noin 60 euroa.

Laukku on tärkeä asuste ja viimeistelee kokonaisuuden. Vuodenaikojen takia onkin kiva, että meillä on useita laukkuja käytössä. Talvella haluamme yleensä tumman laukun ja kevättä kohden laukku on kiva vaihtaa vaaleampaan, koska musta laukku kesällä on aika raskaan näköinen.

Onhan se tyylikäs, eikö vaan? Mikäli joululahjalistastasi löytyy vielä tilaa, voisi laukku olla hyvä lahjaidea. Tai sitten lahjakortti ja valitset mieleisesi laukun itse!

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *