Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


23.12.2014 |

Liivimekko ja punainen huulipuna

Liivimekon voit pukea arkeen ja juhlaan. Sen yhdisteltävyys on vain kekseliäisyydestä kiinni. Tämän More&Moren mekon voit käyttää pelkästään mekkona, mutta voit pukea sen alle myös kauluspaidan, pitkähihaisen trikoopaidan tai poolon. Kokeilimme sen päälle myös mustaa neulosboleroa ja se sopi siihen hyvin. Minulla on jalassa ihonväriset 20 den sukkahousut, mutta kun laitat siihen 50 den tai 100 den sukkahousut ja joko nilkkurit tai saappaat on se heti arkisempi kokonaisuus.

Ajattelin, että tämän voisin pukea myös jouluaattona päälle ja sovitinkin siihen punaisia helmiä.
Eihän sen tarvitse olla kokopunaista jouluksi, pienen joulufiiliksen saa jo punaisista helmistä, kynsilakasta ja huulipunasta. Minulta on kysyttykin mikä kyseinen huuulipuna on? Se on Lancomen puna ja nro 160. Saa nähdä jääkö se käytöstä pois joulun jälkeen ja siirryn omalle mukavuusalueelleni eli otan nudepunani käyttöön…

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *