Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Selkeä ja monikäyttöinen t-paita mekko

T-paita mekko on ihanan selkeä ilman sen kummempia kommervenkkejä. Se on aina style ja toimii niin tennareiden, ballerinojen kuin sandaalienkin kanssa. Kun kesällä ei tiedä mitä pukisi päällensä, niin T-paita mekko on loistava valinta. Itse viihdyn juuri tällaisissa selkeissä asuissa.

 

T-paita mekkoa löytyy

  • oranssi
  • keskisininen
  • musta

 

T-paita mekon hihat voi kääräistä kahdesti, niin asuun saa rentoa lookkia!

 

Doppwoman keeppi

Ihana toppakeeppi on kevyt ja ilmava jonka voi yhdistää mihin vaan! Toppakeepissä on pystykaulus ja kaksi kullanväristä nappia edessä. Napit on mitoitettu niin, että ne ylettyvät rinnan yläpuolelle. Sivuissa olevat aukot käsille ovat tarpeeksi isot vaikka päällä olisi myös paksumpi neule. Keeppi ylettyy lähes lantiolle. Toppakeppi toimii auki, jompi kumpi nappi suljettuna tai molemmat napit suljettuna. Keepin voi pukea myös ainoastaan harteille ja silloin kannattaa laittaa ylin nappi kiinni.

  • DW keeppi € 199,00 koot XS/S, M/L ja XL/XXL

Ilman tätä, en olisi viime vuoden kesää pärjännyt! Keeppi on loistava vaate pukea ihan kesämekkojen päälle heinäkuussakin, kun on pilvinen sää. Hän, joka tämän käyttötarkoituksen hiffaa, ei tule enää toimeen ilman keeppiä!

 

Huomasitko jo verkkokaupastamme kesän korikassit? Niitä on saapunut useita eri malleja kahdessa eri värissä. Itse vaihdan aina tähän aikoihin talvikassin korikassiin ja niin aion tehdä nytkin.

Tutustu uusiin korikasseihin tästä!

 

Meillä oli tosi kiva Vappu!  Aattona juhlimme poikamme 30-vuotis syntymäpäiviä ja täytyy todeta, että ne menivät täysin nappiin. Juhlat olivat Lasipalatsissa, Palmu kabinetissä. Illallisen lisäksi olimme järjestäneet kuvaesityksen poikamme elämästä vauvasta tähän päivään ja kuvaesitykseen liittyi myös tietovisa. Kuvaesityksen ja tietovisan veti nuorimmainen poikamme, joka toimi myös illan  toastmasterina. Synttärisankari piti myös puheen, jossa hän hienosti otti huomioon kaikki juhlijat, myös meidät vanhemmat. Hän puhui kauniisti ja koskettavasti. Myös poikamme paras ystävä lapsuudesta saakka, piti hauskan puheen.

 

Illallisella tarjosimme kolmen ruokalajin menun ja ruoka oli hyvää. Usein tällaisissa isommissa tilaisuuksissa ruoka ei aina mene nappiin, mutta nyt Lasipalatsi onnistui. Muutenkin tunnelma oli iloinen, reipas ja hauska eli juuri poikamme näköinen tilaisuus 🙂

 

Vappu päivänä kilistelimme perheen ja Gabin miehen vanhempien kanssa ensin meillä, jonka jälkeen menimme Vappu Brunssille Ravintola Salutorgetiin. Sielläkin ruoka oli hyvää ja tunnelma jälleen iloinen ja nauravainen. Sieltä suuntasimme Kaivopuistoon, joka oli kuin ammuttu täyteen ihmisiä. Eikä se ollut ihme, koska sää oli aurinkoinen ja suht lämmin. Miehet olivat pelkällä bleiserillä matkassa, mutta itse puin trenssin päälle ja hyvä niin. Kotona olimme jo alku illasta ja itse rupesin tekemään hieman töitä ja kirjoittamaan tätä julkaisua 🙂

Alexalla oli päällä valkoiset pitsisukkahousut, rosa body ja rosa tyllihame. Hän oli niin söpö! Niin ja rosa pinni oli myös hiuksissa 🙂 Laitan postauksen loppuun minun juhla-asut.

 

Esmie t-paita mekko

Esmie T-paita mekko on reipas ja helppokäyttöinen arkimekko. Mekossa on O-kaula-aukko ja lasketut olkasaumat hieman pidemmillä, lähes kyynerpäihin ylettyvillä löysähköillä hihoilla. Malliltaan T-paita mekko on ihan suora ja se loppuu noin polvien kohdalle. Edessä on rintatasku, joka ei pompahda mekosta vaan sulautuu siihen huomaamattomasti. Mekon sivuissa on pienet halkiot. Minulla on mekosta päällä koko XS. Mekko on reilua kokoa, siitä tulee ottaa yksi koko pienempi kuin normaalisti käyttää.

 

T-paita mekko on malliltaan suora ja löysä, se ei nappaa vartaloon kiinni

 

Tässä video t-paita mekoista!

 

Syntymäpäivä juhlissa minulla oli päällä valkoinen Bosnia liivi, siihen kuuluva jakku (kuvataan tänään verkkokauppaan) ja hame, joka on loppuunmyyty. Laukkuni oli beige. Jalassa minulla oli 9 cm korkkarit ja illan kävelyjen jälkeen, jalat olivat ihan poikki.

 

Vappu brunssilla minulla oli sama Bosnia liivi, Taraca housut ja jakku. Liivin alle puin sävy sävyyn puvun kanssa olevan silkkipaidan isolla rusetilla. Paita on 7-vuotta vanha. Meillä oli näitä silkkipaitoja myynnissä kun avasimme DOPP Helsingin vuonna 2017. Jalassa minulla oli Mary Jane slingback ballerinat ja laukkuni oli myös musta. Kun lähdimme Kaivopuistoon, vaihdoin jalkaani Gabby tennarit.

 

Emme olleet keskustelleet Vappu päivän asusta Gabin ja poikamme kihlatun kanssa, mutta kun naiset saapuivat meille, niin me kaikki olimme pukeutuneet vaaleisiin housuihin ja vaaleaan jakkuun 🙂

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

2 kommenttia

  1. Teillä kaikilla oli tosi kauniit vappuasut.

  2. Räväkän näköinen oranssi T-paita mekko.