Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Jotain punaista!

Minun lempivärit ovat kaikki vaalean eri sävyt mukaan lukien vitivalkoinen, beige ja kaikki siihen viittaavat sävyt konjakki mukaan lukien, musta, vaaleansininen, persikka, hailakka rosa sekä punainen. Olen ollut aina heikkona punaisiin kenkiin ja siksi meidän mallistoista löytyy aina punaisia Tiffany korkkareita, beigen ja mustan lisäksi.

Kuvasin pienen Reel videon tämän kesän punaisista asuista eli jokaisesta asusta löytyy ripaus punaista! Reel video löytyy postauksen lopusta

 

Tässä ensimmäisessä asussa minulla on päällä Abigail paita, Kick farkut ja Leona jakku. Abigail sarjan tuotteet ovat miellyttävää, ohkaisempaa ja joustavaa materiaalia. Punaraitaiseen Abigail sarjaan kuuluu paidan lisäksi Pallomekko ja 3/4 osa hihainen mekko, joka löytyy myös sini/valkoraitaisena. Tuotteet löytyvät täältä.

 

Toinen asu on Antoinett 3/4 osa hihainen mekko. Mekko on ihanan rento, mutta se soveltuu myös pieneen menoon. Antoinett mekkoja löytyy MONTA! Mekkoja ja paitoja löytyy eri malleja ja eri värejä. Kurkkaa kaikki Antoinett sarjan tuotteet täältä. 

Nyt on saatavilla taas Antoinett Pallomekkoa punaisena. Moni onkin sitä jo kysellyt 🙂

 

Kolmas asu on uusi lähes maximittainen Marjanne raitainen Kris mekko.

 

Harteille puin Leona jersey jakun. Leona jakku on loistava, koska se on vuoreton, kevyt ja sen saa pestä itse.

 

Kris raitamekko olkaimilla

Kris raitamekko on söpö ja aivan ihana kesämekko. Kangas on hieman ryppyistä ja kuviollista ns. seersucker kuviota. Mekossa on istuva yläosa. Takaosassa on venyvää kuminauha neulosta, joten mekko joustaa yläosasta. Vyötärön kapeimmalla kohtaa/hieman ylempänä on poikkileikkaus, jonka jälkeen helmaosa levenee alaspäin. Helmaosassa on kaksi leveää salsakanttia. Olkanauhat sidotaan solmulle tai rusetille ja ne saa myös kokonaan auki. Mekon sivuissa on taskut. Minulla on mekosta päällä koko XS.

 

Kris mekkoa löytyy myös sini/valko raitasena. Sininen on tummemman sininen raita.

Kris mekon yläosa istuu loistavasti!

 

 

Neljäs asu on ryppymekko. Nimesin mekon ryppymekoksi, koska se saapui meille pitkänä pötkönä eli mekon kuuluu olla ryppyinen, sitä ei silitetä!

Jalkaani puin super kauniit Nancy sling backit. Nancyt ovat ihanat jalkaan, neliömallinen kärki ei litistä varpaita vaan varpaat saavat olla rauhassa 🙂

 

Keskisininen Kita huivi on loistava Rory ryppymekon harteille.

 

Rory ryppymekko

Rory ryppymekon kuuluu olla ryppyinen. Sitä ei silitetä. Pesun jälkeen se kierretään rypylle ja laitetaan puolikosteana henkarille kuivumaan. Mekossa on V-kaula-aukko. Kaula-aukon reunaa kiertää beige kantti. Olkapäillä on pientä rypytystä. Mekko on kapeahko (mutta se venyy) ja se levenee kevyesti alaspäin. Mekon sivuissa on taskut. Minulla on mekosta päällä koko S.

 

Rory ryppymekko on rento kesämekko. Se soveltuu myös vaikkapa rannalle rantasandaalien kera.

 

Mutta Rory toimii myös siistimpänä mekkona, kun sen stailaa siihen sopivilla asusteilla.

 

Nancy slingback

Nancy slingback avokkaat ovat super kauniit. Takana olevaa remmiä voi säätää. Edestä Nancyt ovat neliömalliset, joten varpaat eivät ole lytyssä. Korko on noin 3 cm korkea. Nancyt vastaavat normaalia kokoa. Itse käytän yleensä kokoa 38 tai joskus 38,5 niin koko 38 on minulle näistä sopiva.

 

Calonge wedget

Calonge wedget ovat ihanat! Ne ovat stylet wedget ja niillä on pehmoista kävellä. Colonge wedgeissa on umpikärki ja nauhat sidotaan nilkkojen ympärille. Wedgejen pohjan korkeus on n. 7 cm. Wedgeillä on helppo kävellä ja korko ei tunnu missään 🙂 Wedget vastaavat normaalia kokoa. Minulla on jalassa koko 38.

 

Katso Reel video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

1 kommentti

  1. Ryppy ja raitamekot kivoja helleilmoihin,jakkujen kanssa myös juhliin.Räväkkä punainen pallomekko katseen vangitseva.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *