Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Hauskaa vappua!

Meillä on super kivaa vappu ohjelmaa tiedossa 🙂 Meidän keskimmäinen poika täyttää 30-vuotta ja olemme järjestäneet hänelle 50 hengen illalliset Ravintola Lasipalatsissa. Ohjelmassa on kolmen ruokalajin illallinen, hieman leppoisia puheita ja yhdessä oloa. Illallisen päätyttyä noin klo. 23.00 nuoret jatkavat juhlintaa, mutta me tulemme mieheni kanssa kotiin nukkumaan. Vappupäivänä Gabin miehen vanhemmat ja meidän perhe tulee meille lasille kuohuvaa ja jatkamme siitä Vappulounaalle Salutorget ravintolaan. Olimme vuosi sitten myös Salutorget ravintolassa Vappulounaalla ja menen sinne mielelläni uudestaan, nimittäin rakastan ravintolan miljöötä ja sisustusta.

Koitan muistaa ja ehtiä somettaa Vapusta Instagramin stroreihin!

 

Minulla on kolme asuvaihtoehtoa Vapuksi. Pojan synttäri illallisille laitan joko mustan polvimittaisen pitsimekon tai Cecilia mekon joko beigenä tai persikan värisenä. Vappupäivänä lounaalle laitan Taraca housut ja Celeste liivin ja puen joko jakun harteille tai puen liivin alle sävy sävyyn vaalean silkkipaidan rusetilla. Mietin aina ennen juhlia pari asua päässäni valmiiksi, mutta kun tulee aika pukeutua, valitsen asun fiiliksen mukaan.

 

Ihanaa tyllihametta, mitä meiltä on löytynyt tummansinisenä ja cafe lattena, saapui nyt kerman värisenä. Tämä tyllihame on minun suosikkini, koska se ei ole liian iso ja muhkea. Tässä tyllihameessa vartalo näyttää sutjakalta, mutta joissakin tyllihameissa vartalo näyttää tuplasti suuremmalta kuin on.

 

Aubree paita

Aubree paidassa on kaunis V-kaula-aukko. Hihat laskeutuvat olkapäiden alapuolelle. Malliltaan paita on suora ja se loppuu lantiolle. Paidan helmassa on nyöri, jolla paidan helman saa vedettyä pussille ja hieman ylöspäin. Helman voi jättää myös suoraksi ja vain sitoa nauhat rusetille. Minulla on paidasta päällä koko 34. Paita on reiluhkoa kokoa.

 

Tässä kuvassa paita on suorana ja nauhat rusetilla

 

Tyllihame

Tyllihame on super ihana. Päällimmäinen tyllikangas on kapeaa plisetä. Hameessa on tummansininen ja leveä kuminauha vyötärönauha, joka venyy reippaasti. Hameessa on vuori, joka on aavistuksen lyhkäisempi kuin päällimäinen tylli. Tämä tekee hameesta kevyemmän oloisen. Hame laskeutuu kauniisti eikä se ole malliltaan ”iso tyllihame” vaan se on malliltaan sievä. Minulla on hameesta päällä koko 34. Suosittelemme ottamaan hameesta yhden koon pienemmän kuin normaalisti käyttää, koska kuminauha vyötärö venyy reippaasti.

 

Ihana asukokonaisuus! Minulla on harteilla Crombie jakku € 189,00. Jakkua löytyy vielä koossa 38.

 

Celeste midimekko

Celeste midimekossa on kaunis kuosi. Mekko on ohkaista puuvillaa ja mekossa on vuori. Mekossa on O-kaula-aukko, joka muuttuu V-aukoksi edestä. Edessä on napit ensimmäiseen poikkileikkaukseen asti, joka on vyötärön kapeimmalla kohdalla. Mekossa on 3/4 osa mittaiset hihat ja hihansuissa on pieni kantti. Hihoissa on kauniina yksityiskohtana muutamia vekkejä. Polvien yläpuolella on salsakantti. Mekko loppuu reilusti polvien alapuolelle, mutta ei nilkkoihin saakka. Tämä toimii midimekkona myös lyhkäisemmille naisille. Minulla on mekosta päällä koko 36.

 

Hups, onpas hiukseni pitkät. Ennen kaikkea minua ilahduttaa niiden loistava kunto. Ihan rupesin miettimään, että mitä olen tehnyt tai jättänyt tekemättä, että ne ovat näin elinvoimaiset. Muutamia vuosi sitten, olin ihan hukassa hiusteni kanssa. Hiuksia lähti ja päänahka oli viimeiset 10 vuotta hurjassa kunnossa. Kaikki tämä on historiaa, josta olen hurjan kiitollinen. Näin olen toiminut tai olen ollut toimimatta:

 • Pesen hiukset max. 2 kertaa viikossa
 • Käyn kampaajalla raidoittamassa hiukset reilun 3 kuukauden välein
 • Olen tänä vuonna käyttänyt kiharrinta alle 5 kertaa, suoristusrautaa ehkä kerran, lämpörullia muutaman kerran eli huomattavasti vähemmän kuin tavallisesti
 • Syön suht monipuolisesti, mutta juon liian vähän vettä
 • Stressi ei ole vähentynyt viime vuosina, sanoisin että on lisääntynyt
 • Käytän ainoastaan kampaamo tuotteita hiuksissani, mutta niin olen kyllä tehnyt aina

Muuta en oikein keksi. Mutta olen päättänyt, että annan hiusteni kasvaa niin pitkiksi kuin ne kasvavat näyttäen vielä hyviltä ja luulen, että pian ollaan siinä pisteessä. Minulla on kampaaja viikon päästä ja annan ainakin latvat taas leikata siistiksi.

 

Pikkuinen Alexa ei pääse mukaan illalliselle, mutta Vappu lounalle hän pääsee. Saas nähdä mitä Gabi pukee hänelle päälle. Gabilla oli muutama ihana mekko/hame vaihtoehto Alexalle valkoisten pitsisukkahousujen kanssa 🙂

Hauskaa Vappua!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

3 kommenttia

 1. Ihania asuja kaikki!😍 Sinulle sopii beigen värit ihanasti.
  Hauskaa vappua myös teille! 🌸🥳🩷

 2. Upeat vaaleat keväiset asut. Hauskaa vappua kaikille!

 3. Harmoninen midimekko kevään juhlaan.Antoisaa Vappuriemua koko perheelle.