Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Jakkupuku sarja; Adian

Adian sarja on meidän toinen klassikkosarja. Adian sarjaan kuuluu kolme housumallia ja kaksi väriä, savi ja musta. Mustaa meiltä löytyy vuoden ympäri ja savi on tämän kevään-24 väri. Tummansinisenä Adian pukua saapuu elokuussa.

Alla olevalta videolta näkee loistavasti eri housumallit. Alussa on pieni kevennys 🙂

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset