Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Jakkupuku sarja: Emal, Amalie, Mova ja Lavanna

Nyt alkaa muutaman päivän sarja, missä esittelen asuja, joihin kuuluu jakku ja housut eli ns. jakkupukuja. Näitä settejä meiltä löytyy useita erilaisia ja housumallejakin on mistä valita. Jakkuja ja housuja voi ostaa erikseen eli käyttää ns. irtotuotteina ja yhdistellä eri asuihin.

Tähän sarjaan kuuluu nilkkamittaiset Emal housut, täyspitkät Amalie housut, slimmatumpi Mova jakku sekä laatikkomaisempi Lavanna jakku. Värit ja sekä housujen että jakkujen mallit vaihtelevat, mutta täältä löytyy kaikki mitä näistä väreistä on valmistettu.

Katso Reels postauksen lopusta!

Rosa setti

 

Sininen setti

Sinisestä setistä löytyy Emal nilkkahousut, Amalie housut sekä Mova jakku.

 

Emal nilkkahousut

Emal nilkkahousut ovat loistavat housut! Ne istuvat hyvin ja ovat monikäyttöiset. Niitä vain pestään ja pidetään. Housuissa on leveä kuminauha vyötärö. Sivuissa on taskut, jotka eivät pullahda, koska lantiossa on tilaa, kuminauhavyötärön ansiosta. Lahkeet kapenevat alaspäin ja loppuvat noin nilkkaluun kohdalle. Takana on viirutasku. Minulla on housuista päällä koko 34.

 

 

 

Amalie housut

Amalie housut ovat upeasti laskeutuvat housut, ne ovat kevyttä ja helppohoitoista materiaalia. Vyötäröllä on kuminauha ja vyötärö ylettyy navan päälle. Lantiossa on hieman tilaa ja sivuissa on taskut. Taskut eivät pullota, koska housut  ovat aavistuksen löysähköt lantiosta. Lahkeet ovat kauttaaltaan ihan suorat ja laskeutuvat upeasti kengän päälle. Takana on viirutaskut. Amalie housuista on päälläni koko 34.

 

Kirkkaansininen

 

Musta

Mustasta löytyy Emal nilkkahousut, Amalie housut, Mova jakku ja Lavanna jakku eli koko setti.

 

Katso Reels, jossa esittelen kaikki postauksen housut ja jakut!

Reelsissä olevat yläosat:

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Varaus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Lauantaina ja sunnuntaina tehdyt varaukset pidetään varattuina tiistaihin klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia