Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Farkkupaita ja uusi housumalli

Nämä kivat tuotteet esittelimme Gabin kanssa jo lauantaina LIVE lähetyksessä, mutta haluan esitellä ne myös täällä. Nämä kaikki ovat niin kivoja tuotteita, ne ovat ajattomia ja käyttökelpoisia, joilla pärjää tulevassa keväässä  ja kesässä mainiosti.

Minä olen farkkupaita fani. Pidän sen rentoudesta ja puen sen erilaisten housujen päälle sekä kapean hameen päälle (Aida midihame) tai kotona voin pukea sen mustien legginsien kanssa ja jalassahan minulla on silloin karvatossut.

 

  1. DW Toppakeeppi € 199,00; ihan ykköstuote, jota ilman en olisi viime kesää pärjännyt! Ja takuu varmasti tyylikäs. Puetaan mihin vaan ja minkä asun kanssa tahansa. LIVEssä kerroimme, että keväällä ja kesällä kannattaa panostaa hyvään takkiin, kenkiin ja laukkuun. Kun nämä ovat kunnossa, näyttää kaikki asut loistavilta. Toppakeeppia löytyy myös mustana.
  2. Kädessäni oleva beige iso kassi on loppuunmyyty mutta yksi kassi, minkä nimeen vannon koko kesän on Akari korikassi € 79,95. Korikassiin mahtuu läppäri, sateenvarjo, muita tarvikkeita ja mm. DW Toppakeeppi.
  3. Silkkihuivi on tuubihuivi € 49,00, joka on helppo kietaista kaulaan. Silkkihuivilla saa asuun actionia ja se myös lämmittää, koska on silkkiä. Haag korvakorut ovat minun suosikkikorvakorut € 24,00

 

4. Collette farkkupaita

Farkkupaita on nostalginen paita! Materiaali on pehmoista ja mukavan tuntuista. Paita on malliltaan reilun kokoinen, minulla on paidasta päällä koko 34, mutta myös koko 32 on minulle hyvä koko. Paidan edessä on valkoiset napit, olkasaumat on laskettu olkapäiden alapuolelle ja helma on pyöristetty. Farkkupaitaa voi pitää kiinni tai jakkumaisesti auki ja alle voi pukea t-paidan tai topin.

 

5. Ziggi housut

Ziggi housuissa on loistava malli! Housuissa on korkea vyötärö, se ylettyy juuri navan yläpuolelle. Housut istuvat lantiosta kauniisti, lantio on hieman kaarrettu. Housujen sivuissa on taskut piilovetoketjuilla. Taskut ovat loistavassa kohdassa, ne on tuotu sivusaumasta eteenpäin. Housuissa on vyölenkit. Lahkeet kapenevat alaspäin ja loppuvat noin nilkkaluun kohdalle, riippuen mallin pituudesta ja housujen koosta. Minulla on housuista päällä koko 34.

Housujen malli sopii X-ja A-vartalolle. Ziggi housuja saapuu myös tumansinisenä viikon kuluessa.

 

6. Valkoiset tennarit ovat kevään pukeutumisen yksi kulmakivistä. Itse rakastan valkoisia tennareita tai lenkkareita, koska ne raikastavat asun. Samoin ballerinat ovat kevään ykköskengät ja nekin sopisivat tähän asuun loistavasti. Minulla on jalassa kevään vuoden -23 DOPP tennarit ja nämä ovat loppuunmyyty. Lisää tennareita tulee tämän kuun aikana.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”NVaraus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *