Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Easy active housujen uusi matsku

Kiitos eiliseen LIVE lähetykseen osallistuneille. Ruudun toisella puolella oli 400-500 katsojaa, joka on hurja määrä 🙂 Jos nämä kaikki ihmiset laittaisi samaan tilaan ja olisin edessä puhumassa, niin hieman saattaisi jännittää. Mutta kun en näe teitä, niin en jännitä yhtään vaan itse asiassa tykkään tunteesta, kun saan pitää LIVE lähetyksiä:)

Elisen LIVEn pohjana oli eilen julkaistu minun ja Gabin Reels video

 

Melissa neule, joka minulla on päällä näissä kuvissa on loppu ja lisää emme valitettavasti saa.

 

Easy active housut

Easy housut ovat aina loistavan malliset oli materiaali sitten jersey, liukaspintainen ja sporttinen tai puuvillapohjainen. Housuissa on joustava kuminauha vyötärö ja edessä on nyörit sekä vetoketjulliset taskut, jotka on tuotu housujen eteen. Lahkeet kapenevat alaspäin ja loppuvat jalkapöydän päälle tai nilkkoihin, riippuen naisen pituudesta ja housujen koosta. Takana ei ole taskuja. Minulla on housuista päällä koko 34. Housut vastaavat normaalia/hieman reilumpaa kokoa. Jos sinulla on ennestään jersey tai liukaspintaiset Easy housut, voi näistä ottaa saman koon.

Nämä housut ovat puuvilla/stretchiä

 

Easy active housut ovat rennot ja reippaat housut. Housuihin sopii tennarit ja lenkkarit. Nyt kun siirryimme helmikuuhun, rupeaa tennareitakin saapumaan tiuhempaan tahtiin.

Minulla on jalassa viime kevään DOPP tennarit. Nämä ovat loppu ja uusi DOPP tennari malli saapuukin tämän kuukauden aikana

 

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”NVaraus liikkeeseen”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

    • Hei Annamaija, Olivi on kaunis sävy, todella style ja housut siistit ja rennot 🙂 Kata

  1. Oli kyllä ihana live eilen! Kiitos vielä! Kivoja rentoja asukokonaisuuksia ja hyviä vinkkejä arkeen!

    • Hei Marianne, ihanaa kun tykkäsit, kiitos 🙂 Mahtavaa, jos sait napattua vinkkejä! Mukavaa iltaa, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *