Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Vesiputousta ja kirkasta Rastinaa

Olen huomannut viimeisen viikon aikana, että olette hullaantuneet kirkkaisiin väreihin! Ymmärrän hullaantumisen ihan täysin, koska tilanne on sama täällä ruudun tällä puolen. Mutta voin kyllä tähän hätään myös mainita sen asian, että ei mennyt syys- ja talvimallistokaan värittömänä tai ”pelkkänä mustana” kuten joskus kuulemme liikkeessä. Syys- ja talvimallistoissa oli paljon väriä, mutta näiden mallistojen värit olivat tummansävyisiä kuten tummanvihreä, viini, ruskea, tumma konjakki jne.  ja nyt kun mennään kevättä kohden, vaihtuvat värit kirkkaisiin sävyihin.

 

Rastina neuletakki sävyssä aprikoosi, on kerrassaan säväyttävä ja todellinen energiapommi!

 

Rastina neuletakki

Rastina neuletakki on helppokäyttöinen, se puetaan esim. mekon tai paidan päälle. Se tuo asuun pehmoisuutta ja näyttävyyttä. Neuletakissa on lasketut olkasaumat. Malliltaan neuletakki on suora ja se ylettyy lantiolle. Minulla on neuletakista päällä koko XS. Neuletakin voi ottaa yhden koon pienempänä (neuletakki on reiluhkoa kokoa) tai oman kokoisena, oman maun mukaan.

 

Meillä on ollut jo muutaman vuoden mallistoissamme Rastina neuletakkia. Tämä neuletakki kuuluu minun suosikkeihin. Pidän sen pörröisyydestä ja se pehmoisesta lookista. Yhdistän sen usein juuri mekkojen päälle. Tapaan kesäisinkin käyttää hihatonta mekkoa ja harteilla tai ihan päälle puettuna, minulla on Rastina neuletakki. Tokikaan ei helteellä, mutta kesäkuussa vielä toimii loistavasti.

Minulla on Rastina neuletakin alla Mila paita. Mila paitaa € 99,00 onkin kyselty, koska sitä tulee lisää ja nyt sitä saa tilata täältä.

 

River t-paita

River t-paidassa on vesiputousmainen kaulus. Tämä kaulusmalli sopii jokaiselle! Paidassa on pienet hihat. Paita on malliltaan hieman alaspäin kapeneva ja sen katseenvangitsijana on  kaulus. Paita on ihanan joustavaa materiaalia, joka tuntuu ihanalta iholla.

 

River t-paita on meidän uuden tuotemerkin LaSalle paita. LaSalle on hollantilainen tuotemerkki, joka koostuu ajattomista tuotteista. Värit ovat myös klassisia. Meille saapuu LaSallesta yläosia ja mekkoja sekä arkisempia käyttömekkoja että juhla-asuja.

 

River t-paidan vesiputouskaulus sopii jokaiselle vartalotyypille. Jos on isompi rintainen ja haluaa häivyttää rinnan kohtaa, on tämä kaulusmalli ihan 10!

 

Chino housut

Chino housut ovat rennot, siistit housut. Chinot ovat juuri sopivat moneen menoon, ne eivät ole farkut eivätkä ns. suorat housut. Chinot ylettyvät edestä navan päälle. Selkäpuolelta ne ovat aavistuksen korkeammat. Housut istuvat hyvin lantiolta, sivuissa on taskut. Lahkeet kapenevat alaspäin ja lahkeissa on käänteet. Housujen takana on viirutaskut. Minulla on housuista päällä koko 34. Suosittelemme ottamaan housuista oman koon.

 

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

8 kommenttia

 1. Hyvää huomenta, onko Chino housusta(kitti) enää saatavilla kokoa 32 , ja onko mahdollisesti tulossa jtkn muuta housua saman värisenä.

  Kiitos
  Yst. Terv. Marita

 2. Rastina on myös minun lemppari. Kumilenksujen avulla vielä nostan hihoja kyynärtaipeeseen ja saan käsivarsia näkyviin. Rento look ja sopii alapainotteiselle vartalolle kivasti 🙂

  • Hei Marianne, Kiva kun tykkäät 🙂 Kumilenksut ovat loistavat! ja jos et ole vielä laittanut vyötä vyötärölle Rastinan päälle, niin sovita 🙂 Itse tykkään käyttää sitä myös niin, ihan ohutkin vyö toimii. Kata

   • Kiitos vinkistä 🙂 Pitääpä kokeilla!

 3. Mikä väriloisto piristämään päivää ja tuomaan vaatetukseen iloa ja väriä. Rastina neuletakin värit; vesimeloni ja aprikoosi yhdistettynä vaaleaan River paitaan ova kuin hedelmäpommi jogurtti; yhtä herkkullisen pehmeän samettinen väriyhdistelmä. Rastina neuletakit ovat täydelliset mallin, materiaalin ja värien puolesta.

  Chinot kuuluvat Itselläni kevät-kesä pukeutumiseen. Rennon remseät housut ja siistit, jotka päällä on mukava olla.

  Syys-ja talvimalliston värit ovat tummanpuhuvia ja sopivat niihin vuodenaikoihin. Kun aurinko alkaa pilkottamaan, niin tekee mieli vaalea ja piristävää päälle antamaan itselleen väriterapia. Väreissä on voimaa.

  • Hei Jaana! Rastina neuletakit ovat niin ihania ja kun saatiin ne vielä kirkkaissa väreissä, niin wau! Nämä chinot ovat tosi hyvän malliset. Chinot ovat sellaiset, että niiden mallit ovat haastavimpia, näin olen huomannut viimeisten vuosien aikana. Kyllä, heti tammikuussa on katse jo tulevaan kevääseen. Ihanaa, kun on jo hieman valoisammat aamut sekä iltapäivät. Mukavaa iltaa, kata

 4. Herkullinen Rastina aprikoosi räväyttää kevään.

  • Hei Annamaija 🙂 No kyllä, ihanat värit Rastina neuletakeissa! Kata