Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Ami farkut ja farkkutakki

Tänään on vuorossa loistavan Ami farkkuasun esittely. Tein farkkuasusta myös stailausvideon, joka löytyy postauksen lopusta. Nyt on kyseessä super trendikkäät leveälahkeiset farkut ja lyhyt farkkutakki. Farkkutakkeja ei olekaan nähty hetkeen, joten ilolla otimme tämän Ami farkkutakin vastaan.

 

Täytyy myöntää, että ostoja tehdesämme Gabin kanssa en syttynyt näihin leveisiin farkkuihin. Syynä oli se, että mietin näyttäväni niissä omaan makuuni liian lyhkäiseltä sekä leveältä, mutta toisin kävi. Sovitin farkut jalkaani ja jeah, rakastuin! DOPPin tytöt olivat myös kerrassaan liekeissä näistä farkuista ja niiden notkeasta ja ohkaisemmasta materiaalista.

Stailasin videolla Ami farkut muutaman eri yläosan kanssa ja vuorostaan Ami farkkutakin muutaman alaosan kanssa. Ensimmäisessä kuvassa minulla on Aida midihame vaalean beigenä. Tässä myös muut tuotteet, mitkä videolta löytyvät.

 

Ellanora neule

Ellanora neuleen beige sävy on melerattu. Neule on pehmoinen, siinä on kaulukset ja edessä on V- mallinen kaula-aukko. Hihat ylettyvät kyynerpäiden yläpuolelle. Neuleen helmassa on resori  ja malliltaan neule on lyhyt. Neule toimii loistavasti korkeavyötäröisen alaosan kanssa sekä myös leveähelmaisen sekä leveälahkeisten housujen parina, juuri lyhyytensä ansiosta. Minulla on neuleesta päällä koko S.

 

Loon paita

Loon paita on super kaunis. Paidassa on pystykaulus, jonka reunaa kiertää pieni fyrrykantti ja edessä on napit. Paidan edessä on ihastuttava frillakantti. Hihat ovat täyspitkät ja hihansuissa on rannekkeet napeilla. Hihansuiden saumassa on vastaavanlainen pieni fyrrykantti kuin kauluksessakin on. Malliltaan paita on suorahko ja se loppuu noin lantiolle. Helma on hieman pyöristetty. Minulla on paidasta päällä koko 34. Paita on reiluhkoa kokoa.

 

Ami leveälahkeiset farkut

Ami leveälahkeiset farkut ovat super trendikkäät! Farkut ovat notkeaa ja ohkaisempaa kangasta. Ne ovat miellyttävät jalassa. Farkuissa on korkea vyötärö. Vyötärö ylettyy navan yläpuolelle. Farkut ovat istuvat lantion kohdasta. Lahkeet ovat suorat ja lahkeiden leveys alkaa pepun alapuolelta eli myös reisissä on tilaa. Farkkujen takana on taskut. Farkkuja on valmistettu yksi pituus. Minulla on farkuista päällä koko 26″. Farkut ovat hieman reilumman kokoiset. Verkkokaupasta löytyy farkkujen pituus.

Farkkuja täydentyy seuraavan kerran lisää helmi/maaliskuun vaihteessa.

 

Ami farkkutakki

Ami farkkutakki on kerrassaan loistava! Farkkutakki on notkeaa ja ohkaisempaa farkkukangasta. Malliltaan se on lyhyt, se ylettyy noin lonkkaluiden kohdalle. Hihat ovat täyspitkät ja hihansuissa on kantti ja nappi. Edessä on rintataskut sekä niiden alapuolella on myös taskut. Taskut eivät ”pullahda” takista. Napit saa auki ja taskuihin voi halutessa laittaa jotain pientä tavaraa 🙂 Farkkutakin voi yhdistää saman sarjan Ami farkkuihin tai muihin asuihin. Minulla on takista päällä koko 34. Farkkutakki on reipasta kokoa, se ei ole kikkana ja pieni.

 

Frances tennarit

Frances tennarit ovat super tyylikkäät ja eleettömät tennarit niin hameiden kuin housujenkin kanssa. Tennarit ovat kevyet. Pohja on tukeva ja sen korkeus on takaa n. 3,5 cm. Tennarit eivät ole kapealestiset eli päkiöiden kohdalla on tilaa. Tennarit vastaavat normaalia kokoa ja ne on helppo kiristää nauhoilla napakasti kiinni.

Katso video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. Ihania farkkuja on teille nyt tullut! Kivoja nuorekkaita asukokonaisuuksia aikuiselle naiselle!

  • Hei Marianne 🙂 No eikö 🙂 Super kiva, kun on erilaisia farkkuja ja minustakin ne ovat täydellisiä meille aikuisille, tyylitietoisille naisille 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata

 2. Wau mikä farkkusetti! Style ja trendikäs. Ami farkut istuvat hyvin ja saavat jalat näyttämään pitkiltä. Itsekään en keväällä syttynyt vaaleisiin farkkuihin missä leveät lahkeet, mutta kun kokeilin niitä Doppissa, niin se oli menoa. Ne olivat kesän suosikki farkkuni!

  Kaikki Aida tuotteet ovat super ihania ja pehmeitä iholle. Pese ja pidä tuotteita.

  Ellanora neule on siro, kaulukset, pienet hihat ja sopivan lyhyt korkeavyötäröisten alaosien kanssa. Loon paita tuo mieleen itselleni Dallas sarjan Lucyn. Hänellä oli hempeitä, frillakanttisia tyttömäisiä paitoja. Loon paita on romanttisen kaunis.

  Tennareita Doppiin tullut kuin sieniä sateella. Tuleekohan Gaborilta niitä ihania paksupohjaisia tennareita?

  • Hei Jaana! Totta, jalat saavat ihanasti pituutta vaikka jalassa onkin tennarit. Aida tuotteet ovat 10/10! Oi, Dallas sarja 🙂 Se oli suosikkini ja muistan nyt Lucyn kun kirjoitit 🙂 Hauskaa, että sinulle tuli Dallas mieleen. Tennareita tulee vielä useita ja kyllä, paksumpi pohjaisia tennareita tulee 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata

  • Hei Annamaija 🙂 Nämä ovat kivat ja erilaiset 🙂 Kata