Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Kaksi eri mallista mekkoa kahdessa samassa kuosissa ja värissä

Älkää nyt pyörtykö siellä ruudun toisella puolella, mutta meikäläinen fiilistelee jo tulevaa kevättä 🙂 No mikäs tässä on fiilistellä, kun avaa laatikoita niin sieltä pullahtelee jo uusia mallistoja kuten esimerkiksi nämä ihanat mekot. Mainitsin viikko sitten, että tummansininen tulee olemaan kevään-24 yksi hittiväreistä. Pantone julkaisee joka joulukuu aina seuraavan vuoden hittivärin ja minun villiveikkaus on, että kevään virallinen väri tulee olemaan sininen. Sinisistä veikkaan vieläpä tarkemmin vaaleansinistä, mutta katsotaan mikä se on. Ilmoittelen teille, kun kevään 2024 virallinen väri on julkaistu!

 

Tässä postauksessa on kaksi eri kuosista ja kaksi eri väristä Fallie mekkoa sekä Fionia mekkoa. Minun päälläni tässä kuvassa on O-aukkoinen Fallie mekko sini/valkoisessa kuosissa.

 

Puin mekkojen päälle Doppwoman Ponchot. Poncho on sellainen vaatekappale, joka voi aina olla kaapissa. Sitä ei käytä joka päivä, mutta se voi pelastaa juuri jonkun asun tai jonkun tilaisuuden kun ei tiedä, mitä pukisi esimerkiksi mekon päälle. Poncho lämmittää tai se myös downgreidaa juhlavamman mekon, jos siihen on tarvetta.

Tummansininen ja beige melerattu poncho sopii sinikuvioisen mekon päälle ja beige melerattu sopii vihertävän mekon päälle

 

Doppwoman poncho

Ponchoa voi käyttää eri tavoin. Ponchon toisessa sivussa on sauma. Sauman voi asetella toisen käden keskelle, joten pidemmät helmat tulevat toisen jalan päälle. Toinen jalka jää näkyville.
Ponchon voi pukea myös niin, että sauman laittaa keskelle taakse. Tällöin poncho on edestä suora. Varsinkin mekkojen kanssa, poncho toimii loistavasti juuri näin puettuna.
Takin kanssa poncho nostetaan harteiden päälle ja takki puetaan päälle. Poncho jää edestä pitemmäksi ja toimii huivin tavoin.
Ponchon päälle voi pukea myös vyön, tätä tyyliä tulemme varmasti näyttämään jossain vaiheessa.

 

Mekon kauluksessa olevan napin voi laittaa kiinni tai jättää auki. Mekon hihat leveällä kuminauharesorilla ovat loistavat, koska ne eivät valahda kämmenten päälle, jos hihat ovat liian pitkät

 

Fallie O-aukkoinen mekko

Fallie mekossa on hieman väljempi malli. Mekossa on O-kaula-aukko ja kaula-aukossa on nappi, jolla sen saa kiinni. Hihat ovat täyspitkät ja hihansuissa on leveä kumilankaresori. Tämä pitää hihat hyvin paikoillaan eivätkä ne valahda kämmenten päälle. Mekossa on suorahko malli ja laskettu vyötärö. Mekossa on irroitettava ja joustava sisämekko. Mekko ylettyy hieman polven päälle/polveen. Minulla on mekosta päällä koko 34.

Mekko, jossa on laskettu vyötärö sopii täydellisesti suoremmalle vartalotyypille eli H-vartalolle

 

Mekkojen päälle Ponchon voi pukea näin, että se on suora edestä. Näin Poncho on kevyemmän näköinen ja varsinkin lyhkäisempää mekkoa näkyy Ponchon alta enemmän.

 

Fallie mekko on minusta hieman rennompi fiilikseltään kuin tämä päälläni oleva Fionia mekko. Juuri siksi stailasin Ponchon Fallie mekon päälle ja Fallie mekon harteille taas jakun. Mutta kummatkin mekot toimivat sekä arkeen että pieneen menoon.

 

Mekkomalli, joka on slimmattu vyötärön kohdasta, sopii loistavasti kurvikkaalle vartalotyypille eli A- ja X-vartalolle

 

Fionia V-aukkoinen mekko

Fionia mekossa on kauniisti slimmattu malli. Mekossa on V-kaula-aukko, joka ei ole liian syvä. Kaula-aukon alapuolella on pientä rypytystä, joka tekee mekon edustasta kauniin. Mekossa on poikkileikkaus joka on edestä hieman kaareva (tämä temppu kaventaa vyötärön) ja takaa poikkileikkaus laskeutuu selän keskikohtaan. Mekon sivussa on piilovetoketju. Hihat ovat aavistuksen lyhkäisemmät ja hihansuissa on kuminauhat. Mekko levenee kevyesti alaspäin vyötärön jälkeen ja loppuu juuri polveen/polven alapuolelle. Mekon edessä ja takana on kiinteä vuori, hihat ovat kevyet ja vuorettomat. Mekko laskeutuu kauniisti. Minulla on mekosta päällä koko 34.

 

Eva jakku

Eva jakku on ihanaa jerseytä eli se joustaa, mutta siinä on vuori. Malliltaan jakku on trendikkään oversize, johon kuuluu myös pitkähköt hihat. Jakussa on kullan väriset napit ja malliltaan se on suorahko ja siinä on yksi nappi edessä, millä sen voi laittaa kiinni. Jakussa on siis kaksirivinapitus. Minä käytän Eva jakusta kokoa 34. Jakku on reiluhkoa kokoa.

 

Kaksi ihan erilaista mekkomallia ja kaksi eri väritystä. Minun on vaikea päättää suosikkimekkoani näistä kahdesta, koska pidän sekä vihreä- että sinisävyisestä väristä. Mikä mekkomalli ja mikä väritys on sinun mieleesi?

 

Yhdistin asuun valkoiset helmet. Tämä kädessäni oleva vaalea Vigun Clutch on kerrassaan kaunis moneen asuun. Se on upea myös täysin mustaan asuun. Pelkällä laukulla voi olla iso merkitys kokonaisuuteen. Se tekee asuun sen viimeisen silauksen.

 

Katso video, missä esittelen mekot vielä tarkemmin. 

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Oiva postaus pukeutumisesta ja katse jo keväässä! Miksei olisi, kun Doppissa jo paketeista kuoriutuu kevättä, mutta monet vielä käärivät paketteihin joulua ja talvea. Kata veikkasi jo kevään hittivärejä, joten nyt on hyvä aika suunnitella ja toimia mitä tarvitsee kevääksi vaatekaappiin sekä yllensä.

  Molemmat mekot ovat kauniita. Vaikka siniseen olen vuosien varrella hurahtanut, niin olipa kaunis vihreä sövy mekossa ja toi tuulahduksen keväästä.

  Mekkojen malleille löytyy kannatajia, mutta itse tykästyin Fioniaan. Sininen sekä vihreä, niin molemmat käy.

  Eva jakku on helppo. Itselläni musta ollut kovassa käytössä. Sinisestä koot huvenneet, mutta tuleekohan niitä lisää? Doppwoman malliston ponchot samoin kuin neuletakit ovat ajattomat, lämmittävät ja ovat tyylikkäät. Merinovillaa vaikka ovatkin, niin eivät kyllä kutita mielestäni.

  Helmikorut, vaalea clutch ja korkkarit viimeistelivät tyylin. Yritin silmiä ummistamalla saada eteeni kuvan miltä asut olisivat näyttäneet, jos clutch ja kengät olisivat olleet mustat. Uskon kuitenkin, että vaalea on parempi valinta, koska Katakin stailaisi asut niin.

  • Hei Jaana! Tämä oli kiva peni esimaku tulevasta keväästä 🙂 Minustakin kummatkin värimaailmat ovat upeita, vaikea valita kumpiko parempi. Eva jakkua löytyy nyt koosta 36 eteenpäin, mutta koko 34 täydentyy vasta ensi vuoden puolella päävarastoon. Mutta jakku on ihana, helppo pitää ja pidän sen pehmoisuudesta. Voi laittaa mustat kengät, laukun ja ihonväriset sukkikset, jos haluaa juuri näin talvella. Minulla kun on tällainen super tarkka värisilmä niin haluan aina stailata asut harmonisesti, mutta videolla kun minulla on mustat nilkkurit mekon kanssa, niin toimivat oikein kauniisti. Mukavaa pakkassunnuntaita, Kata

 2. Kauniin värinen vihreä Fiona mekko ja vihreä Eva jakku tuo keväisen tuulahduksen.

  • Hei Annamaija! Jep, kevään tuulahdusta on jo tiedossa 🙂 Mukavaa sunnuntaita, Kata