Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Samat kuosit kuin eilen, mutta yläosina

Eilen esittelin kaksi ihan eri mallista mekkoa, mutta samoilla kuoseilla. Tämä postaus on jatkoa eiliselle, erona on, että kuosit pysyvät samoina, mutta tuotteet vaihtuvat. Tässä postauksessa esittelen paidat, jotka olen stailannut sekä hameen että housujen kanssa.

 

Viskoosi materiaali on keveytensä ansiosta helppo pujauttaa edestä alaosan sisälle. Kun materiaali on ohkaista, ei se tee ylimääräisiä muhkuroita vyötärön kohdalle. Se on uskomatonta, miten pienellä ”pujautuksella” koko asu muuttuu parissa sekunnissa.

 

Faya paita

Faya paidassa on kiva kaulusmalli. Paidassa on kaulukset ja kauluksessa on nauhat ja V-aukko. Nauhat voi sitoa rusetille tai pitää auki. V-aukko ei ole liian syvä. Hihat ovat löysähköt ja hihansuissa on kantti ja pieni fyrryreuna. Rinnan yläpuolella on poikkileikkaus, jossa on pientä ryppyä, joka antaa paidalle tilaa. Paita loppuu lantiolle. Minulla on paidasta päällä koko 34.

 

Fannies midihame

Tummansinisessä Fannies midihameessa on vyölenkit, nappi ja vetoketju hameen edessä. Hameen sivuissa on taskut. Malliltaan hame on suorahko ja se loppuu pohkeiden alapuolelle. Hameen takana on taskut. Edessä on halkio, joten hameella on helppo kävellä. Minulla on hameesta päällä koko 34.

Tämän mallisia hameita tulee olemaan paljon ensi kevään mallistoissamme! Minulla oli tällainen hame Gabin synttäreillä muistaakseni talvella v. 1997 tai 1998 sinapinkeltaisena ja olin yhdistänyt siihen suklaanruskean silkkipaidan ja ruskean nahkavyön ja jalassani minulla on ballerinat eli asu olisi chic myös tänä päivänä 🙂

 

Adian puku on niin tyylikäs. Minulla on jalassani Adian nyörihousut ja harteilla minulla on saman sarjan jakku. Asuun kuuluu myös bootcut malliset housut eli kaksi housumallia yksi jakku malli. Tämä puku löytyy myös mustana, mutta mustaan pukuun löytyy kolme eri housumallia ja ne löytyvät täältä.

 

Faya paidan kaulus toimii myös auki. Paidasta tulee rennon boho tyylinen juuri näin, kun kaulus on auki.

 

Minulla oli eilisessä postauksessa tämän vihertävän mekon harteilla olivin värinen Eva jakku. Jakku on täysin eri vihreän sävyinen kuin tämä Adian puku. Mutta on mielenkiintoista, miten loistavasti kummatkin vihreän sävyt sopivat tähän kuosiin. Itse asiassa huomenna näette kolmannen vihertävän sävyn yhdistettynä tähän vihreään paitaan. Huomenna alkaa ”Viikon työasu” postaus, jossa esittelen joka päivä, maanantaista perjantaihin, uuden työasukokonaisuuden.

”Talven työasut” postaus-sarja alkaa huomenna maanantaina täällä blogin puolella!

 

Tämä on loistava työasu ja niin on myös sininen paita ja tummansininen midihame!

ps. mies repesi nauruun, kun aloitin eilen aamulla kuvaamaan tulevia työasupostauksia ja kerroin, että ensi viikolla tulee uusi postaus joka päivä :)) Olin kuulemma edellisenä iltana sanonut, että vähennän joulukuussa työntekoa ja kerään voimia alkavaan vuoteen 🙂 No, sitten repesin minäkin sille, kuinka sammakoita olinkaan suustani päästänyt!

Katso video!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Faya paidat vihreinä ja sinisenä ovat huolettomat puserot. Kaunis kuvio, hyvä leikkaus ja materiaali on unelman kevyt.

  Fannies midihame on raikas tuulahdus ja kiva kuulla, että kevääksi samanlaisia hameita on tulossa lisää. Naisellinen, ryhdikäs ja tyylikäs hame, missä on asennetta, lady boss-hame.

  Adian puku on style ja housuissa on eri malleja, niin voi itse valita mieleisensä. Itse tykkään juuri nyörihousuista, kun ovat niin coolit.

  Huh, onpa hurja lupaus, että saadaan työasupostauksia ensi viikolla joka päivä. Pidä nyt Kata keskiviikkona 6.12 vapaapäivä,niin voit katsella Linnan juhlia. Kivaahan se meille Doppilaisille on, mutta Katan työtahti on kiivas kuin Säkkijörven polkka. Ihan hengöstyn ja ihmettelen mistä Kata saa kaiken energian.

  • Hei Jaana! Jep, paidat ovat todella käyttökelpoisia, niin hameiden kuin ihan farkkujen kanssa. Kiva, kun tykkäät Adian sarjasta. Se on hyvä ja housut toimivat irtohousuina korkkareista tennareihin, tilanteen mukaan 🙂 Juu, Linnan juhlat täytyy katsoa 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata

 2. Kaunis vihreä housuasu puseroineen.Lempivärini.

  • Hei Annamaija 🙂 Vihreä on kaunis. Ihanaa, kun sitä taas saa! Mukavaa päivää, Kata