Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Asuehdotuksia Uuden Vuoden pippaloihin!

Joulu tuli ja meni. En oikein tiedä mihin se meni, mutta äkkiähän muutama päivä hurahtaa. Kohokohtia oli vietetty aika perheen kesken, hyvä ruoka ja hauska joulupukki 🙂 Seuraava etappi on Uuden Vuoden vietto ja keräsinkin tähän postaukseen asuja UV pippaloita silmällä pitäen 🙂

Postauksen lopusta löytyy ihana kuva Alexasta ja joulupukista 🙂 Ei ole vaikea arvata, että joulupukkina toimi Daisy puudelin isäntä, koska se halusi heti joulupukin syliin 🙂 Koirat haistaa, vaikka valeasu olisi päällä

 

Tuotteiden nimet ja hinnat vasemmalta oikealle.

 

 

 

 

Katso lisää asuehdotuksia verkkokaupasta tai tule käymään Yrjönkadun liikkeessämme. Tervetuloa!

Saas nähdä mitä Alexa tykkää joulupukista vuoden päästä kun hän ymmärtää enemmän asioista 🙂

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Upeita asuehdotuksia Uuden Vuoden pippaloihin ja vielä alessa. Oma suosikkini on ehdottomasti näistä:
    Zilky paita ja kynähame; ajaton, klassikko ja kaunis.

    Mikä ilme Alexalla nähdessään joulupukin! Olisi ollut kiva tietää mitä hän ajatteli, mutta ilme oli ainakin tarkkaavainen ja tutkiva. Rohkea tyttö, joka ei paljosta hätkähdä.

    • Hei Jaana! Zilky paita ja hame ovat todellakin ihanan ajattomia. Nämä kaksi voisivat olla aina vaatekaapissa. Nyt ei joulupukki kiinnostanut, saas nähdä mitä tuumaa ensi jouluna 🙂 Kata

  2. Debra sametti/sifonkimekko suosikki näistä asuista.Ei tyttö tainnut pukkia pelätä.

    • Hei Annamaija! Debra mekko on tyylikäs 🙂 Ei ollut moksiskaan 🙂 Mukavaa päivää, Kata