Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Talviale alkoi -30-50%

Alensimme syksyn ja talven tuotteita -30-50%. Talvialemme tulee olemaan menneiden vuosien mukaan lyhyt eli jos jotain ihanaa on mielessä, niin se kannattaa klikata ostoskoriin heti tai tulla käymään liikkeessämme Yrjönkadulla!

Palvelemme ke-pe klo. 11-18 ja la 11-16. Tervetuloa doppailemaan!

 

Takit, jakut, kengät ja asusteet -50%

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin ma-pe liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset